ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ!

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ που έκανε στον συνάδελφο περιπτερά η εφημερίδα <<ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ>>.

ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ!

Όμηρος μέσα στο μαγαζί του βρέθηκε ένας περιπτεράς, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την προσπάθεια τριών ατόμων να τον ληστέψουν, το ένα εκ των οποίων κρατούσε μαχαίρι, κλειδώθηκε μέσα στο ξύλινο κουβούκλιο καλώντας σε βοήθεια τηλεφωνικά τη σύζυγό του η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο περιπτερούχος έμεινε για 10 περίπου λεπτά κλεισμένος μέσα στο περίπτερο, ενώ τα τρία άτομα επιχειρούσαν εναλλάξ, όπως καταγράφονται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες, να βρουν τρόπο για να παραβιάσουν την πόρτα της εισόδου ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο κουβούκλιο για να ξαφρίσουν το ταμείο . Οι παραπάνω ανεξέλεγκτες καταστάσεις δεν σημειώθηκαν σε κάποια απόμερη περιοχή της Μυτιλήνης ούτε σε άγριες νυχτερινές ώρες . ήταν 11:30 το βράδυ στο κέντρο της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα επί της οδού Οδυσσέα Ελύτη δίπλα στον Βερόπουλο! Και αυτό , αν μη άλλο , προβληματίζει για το τι άλλο θα πρέπει να περιμένουν πλέον οι κάτοικοι του νησιού μας από τον κάθε επίδοξο κλέφτη και διαρρήκτη όταν η Αστυνομία είναι απούσα . Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές , από την επεξεργασία του οπτικού υλικού η Αστυνομία δεν αναγνώρισε στα πρόσωπα των δραστών κάποιους από τους ντόπιους τοξικομανείς και γνωστά παραβατικά στοιχεία της Μυτιλήνης , ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες , στο Αστυνομικό Μέγαρο έγιναν κάποιες εικασίες για το ενδεχόμενο να πρόκειται για αλλοδαπούς Αλγερινής υπηκοότητας . Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν στοιχειοθετείται σε καμία περίπτωση παρά μόνο αν συλληφθούν οι δράστες και διαπιστωθεί από της ταυτότητες τους .
Ο περιπτερούχος έχει υποστεί σοκ τρέμοντας πλέον και την σκιά του και γι ‘ αυτό τον λόγο εδώ και λίγες μέρες που σημειώθηκε το συμβάν λειτουργεί τα βράδια το περίπτερο διπλοβάρδια έχοντας μαζί για κάθε ενδεχόμενο και την σύζυγο του . Είναι τέτοιος ο φόβος του ανθρώπου ώστε παρότι μίλησε ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ και φωτογραφήθηκε και το περίπτερο , ζήτησε να μην δημοσιευθούν τα στοιχεία του ανησυχώντας για το ενδεχόμενο οι δράστες να επανέλθουν για να τον εκδικηθούν .
<<Η κατάστασή μου εδώ και λίγες μέρες δεν είναι καλή , έχω υποστεί σοκ>> , ανέφερε στα ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ο περιπτερούχος και συνέχισε περιγράφοντας το κακό που του συνέβη . <<Ήταν τρία άτομα . Αρχικά πέρασαν προφανώς για να δουν την κίνηση στο περίπτερο και στην συνέχεια ήρθαν στο χώρο . άρχισαν να περιεργάζονται τα εμπορεύματα περιμετρικά περιμένοντας να φύγουν και οι τελευταίοι πελάτες και τότε είδα τον ένα να κατευθύνεται προς την πίσω πλευρά , δηλαδή προς την πόρτα από την οποία μπαίνω στο περίπτερο βγάζοντας ένα μαχαίρι . Τα ‘ χασα και πανικοβλήθηκα , ευτυχώς όμως πρόλαβα και έκλεισα την πόρτα μένοντας κλεισμένος μέσα στο περίπτερο και καλώντας τηλεφωνικά τη σύζυγό μου την οποία ενημέρωσα για το τι συνέβαινε και της ζήτησα να καλέσει την Αστυνομία . Όσο εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο ο ένας από τους τρεις βρισκόταν μπροστά στο περίπτερο βλέποντας την κίνηση και οι άλλοι δυο εναλλάξ προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να τρυπώσουν μέσα στο χώρο που βρισκόμουν>>.
Και συνέχισε: <<Φοβήθηκα πάρα πολύ για την ζωή μου και πιστεύω πως αν δεν είχα προλάβει να κλειδωθώ μέσα θα με είχαν χτυπήσει για να πάρουν τα χρήματα από το ταμείο. Όταν σε κάποια στιγμή σταμάτησε ένα αυτοκίνητο πελάτη αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον χώρο παίρνοντας μαζί τους διάφορα προϊόντα που έχω στην προσθήκη . Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η ψυχραιμία τους . Λειτουργούσαν λες και δεν συνέβαινε τίποτα , σαν να μην φοβούνται . Εγώ τους παρακολουθούσα πανικοβλημένος μην καταφέρουν και τρυπώσουν μέσα στο περίπτερο , καθώς σε μία τέτοια περίπτωση πιστεύω πως η κατάληξη δεν θα ήταν καλή , θα με είχαν χτυπήσει . Όταν ένας άνθρωπος κρατά μαχαίρι δεν έχει καλές διαθέσεις και αυτοί έδειχναν αποφασισμένοι να πάρουν τα λεφτά . Πιστεύω πως αν το περίπτερο μου βρισκόταν σε κάποια απόμερη περιοχή της Μυτιλήνης ίσως σήμερα σας μιλούσα από το Νοσοκομείο .>> , είπε ο περιπτερούχος εκφράζοντας ωστόσο για την αγωνία του για το πως είναι δυνατόν να εκτυλίσσονται τέτοιες καταστάσεις στο κέντρο της Μυτιλήνης . Μέχρις χθες η Ασφάλεια δεν είχε φτάσει στους τρεις δράστες . Σοβαρά , δε , ερωτηματικά προκαλεί πως η απόπειρα ληστείας με μαχαίρι σε περίπτερο παρά την καταγγελία του θύματος δεν ανακοινώθηκε επίσημα με το Αστυνομικό δελτίο τύπου .

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ . ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ…..

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top