ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Νέο πρόγραμμα για τη μικρή λιανική, από την Εθνική Τράπεζα

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

Νέο πλαίσιο συνεργασίας με όλες τις επιχειρήσεις μικρής λιανικής, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, με ελκυστικούς όρους, τόσο για την απόκτηση τερματικών συσκευών αποδοχής καρτών πληρωμής POS, όσο και για τις προμήθειες εκκαθάρισης των συναλλαγών.

Το πρόγραμμα, το οποίο εστιάζει στα σημεία πώλησης καπνικών προϊόντων, τα περίπτερα, τα καταστήματα ψιλικών ειδών και τα mini market, συνεχίζει στον δρόμο, που έχει χαράξει η τράπεζα,  με σταθερό προσανατολισμό στην στήριξη των Μικρών και Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στόχος του προγράμματος,  σύμφωνα με την Τράπεζα, είναι η δημιουργία «ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, στο οποίο οι κάτοχοι καρτών πληρωμής και οι επιχειρήσεις που αποδέχονται πληρωμές μέσω τερματικών POS θα συναλλάσσονται απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου και μειωμένου κόστους υπηρεσίες».

Η τράπεζα, σε συνέχεια πρόσφατων πρωτοβουλιών της, δημιούργησε το πρόγραμμα, στο οποίο οι προμήθειες εκκαθάρισης συναλλαγών θα λειτουργούν συνδυαστικά με την ειδική τιμολόγηση (προμήθεια εκκαθάρισης 0,50% των μικροσυναλλαγών έως 10 ευρώ) για όλες τις ατομικές επιχειρήσεις, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες που έχει ήδη ανακοινώσει η τράπεζα.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις ης Μικρής Λιανικής θα έχουν πλέον ττην δυνατότητα να:

-εξυπηρετούν πελάτες κατόχους χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών που επιθυμούν να πληρώσουν με κάρτες πληρωμών.

-αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις στα καταστήματα τους, ενισχύοντας την εικόνα της επιχείρησης τους

-αποδέχονται ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες “contactless”

μειώσουν διαχειριστικά λάθη μέσω διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα τερματικά POS

-περιορίσουν δραστικά το κόστος που προκύπτει από την διαχείριση των μετρητών

-λειτουργήσουν σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον καθώς μειώνονται τα μετρητά στα ταμεία τους  

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το πλαίσιο συνεργασίας με τις επιχειρήσεις της Μικρής Λιανικής, το οποίο θα ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2017, «μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι άμεσα από τα όλα τα Καταστήματα της Τράπεζας ή το τηλεφωνικό κέντρο 181818», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής.  

 

http://www.kontranews.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top