EDITORIAL

Δελτίο Τύπου Συνδικάτου – Σχετικά Με Την Πυρπόληση Περιπτέρου Γωνία Πατησίων & Τοσίτσα

Αθήνα,  19/12/2016

Αρ. πρωτοκόλλου 1276/19.12.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Σχετικά Με Την Πυρπόληση Περιπτέρου Γωνία Πατησίων & Τοσίτσα

Με ιδιαίτερο αποτροπιασμό πληροφορηθήκαμε την άνανδρη επίθεση «μπαχαλάκηδων» και την πυρπόληση του Περιπτέρου του συναδέλφου μας (δεν ανακοινώνουμε το όνομα του συναδέλφου μας του οποίου τα πλήρη στοιχεία κατέχουμε, για λόγους σκοπιμότητας). Καταπώς φαίνεται το απόστημα των Εξαρχείων σπάει στα μούτρα όσων το εξέθρεψαν εδώ και δεκαετίες, καλλιεργώντας για δικές τους σκοπιμότητες ένα “άντρο ανομίας” και εγκληματικότητας στην καρδιά της Αθήνας. Δυστυχώς όμως οι επιπτώσεις γίνονται αισθητές στο βιος των μεροκαματιάρηδων συναδέλφων μας και αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Αυτό που επίσης είναι ανεπίτρεπτο είναι το γεγονός ότι η «έξωση», η βιαιοπραγία και η καταστροφή της περιουσίας και των μέσων προσπορισμού του συναδέλφου μας έγιναν μπροστά στα μάτια και με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Φαίνεται ότι η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησή μας θεωρεί σημαντικότερο το, κάπως ιδιόρρυθμο, «δικαίωμα στην έκφραση» των ανεπάγγελτων κηφήνων (ενίοτε δε και τέκνων πλουσίων οικογενειών) των Εξαρχείων από το βιοπορισμό των βιοπαλαιστών, νομοταγών πολιτών.

Μόνο θλίψη και αηδία για τη συνεχιζόμενη διολίσθηση της χώρας μας στον κατήφορο της ανομίας και της ανοχής της παραβατικότητας μπορούμε να εκφράσουμε, μαζί με τη συμπαράστασή μας στο σκληρά δοκιμαζόμενο μέλος μας και την οικογένειά του. Να είναι σίγουροι οι πολιτικά υπεύθυνοι κκ. Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης ότι θα μετέλθουμε κάθε νόμιμου μέσου για να τιμωρηθούν για την αδράνεια και την απραξία στις οποίες καταδίκασαν την αστυνομία.

Με έκτακτη απόφαση του Προέδρου του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, κου. Γεωργίου Δούκα και του Γενικού Γραμματέα, κου. Γεώργιου Παξιμάδη, το Σωματείο μας ενισχύει τον συγκεκριμένο συνάδελφο με 3.000,00€.

Καλούμε όλες τις Kαπνοβιομηχανίες και τις συναλλασσόμενες Eταιρείες του Kλάδου μας να συνδράμουν άμεσα οικονομικά ώστε ο συνάδελφός μας οικογενειάρχης να κάνει εορτές διότι έχει δικαίωμα και αυτός. Ήδη ο Πρόεδρος της PATENTA GROUP, κος. Νίκος Δήμου, θα αντικαταστήσει δωρεάν το κουβούκλιο του συναδέλφου μας ώστε να συνεχίσει να υπάρχει το συγκεκριμένο περίπτερο στην γωνία Πατησίων & Τοσίτσα.

Στην διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία του συναδέλφου μας ώστε να υπάρξει άμεσος συντονισμός όλων των ενδιαφερομένων μερών για γρήγορη αποκατάστασή του.

Προειδοποιούμε Κυβέρνηση και όλους τους ψευτοαναρχικούς που βγάζουν «γούστα» καίγοντας ξένες περιουσίες ότι σε περίπτωση που θα συμβεί άλλο κρούσμα εις βάρος οποιουδήποτε Περιπτέρου, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου με πλήρη συναίσθηση όλων των νομικών επιπτώσεων εις βάρος του, τους υπόσχεται ότι θα τους κεράσει αντίστοιχο «κολομβιανό μενού».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Πηγή: www.synpeka.gr www.spekamila.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top