ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Νέο ιστότοπο για εμπόρους λιανικής ιδρύει η καπνοβιομηχανία Philip Morris

Η μονάδα της Philip Morris της Αγγλίας Philip Morris International UK Ltd μόλις άνοιξε τον ιστότοπο My Online PMI Drive που απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους λιανικής και καταστηματάρχες του κλάδου που διαθέτει τα καπνικά προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Ο νέος κατατοπιστικός και ενημερωτικός ιστότοπος της Philip Morris αποσκοπεί και στην εκπαίδευση των εμπόρων λιανικής σε θέματα που τους απασχολούν ενώ είναι διαθέσιμος για συμμετοχή από τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις χώρες του κόσμου συμπεριλαμβάνοντας και την δική μας μολονότι δεν υπάρχει ακόμη επιλογή για την ελληνική γλώσσα. Ο ιστότοπος απευθύνεται μεταξύ αυτών μόνο στους ενήλικες άνω των 18 ετών.

Ο ιστότοπος για περιπτερούχους και ιδιοκτήτες μάρκετ και ψιλικών προβάλει ενημερωτικά και εκπαιδευτικά βίντεο σε συνδυασμό με καταλόγους και τιμολόγια της πρωτοποριακής διεθνώς καπνοβιομηχανίας, η οποία από το 2013 κατέχει και την Ελληνική καπνοβιομηχανία «Άσσος Παπαστράτος», ενώ παρέχει πρόγραμμα ανταμοιβών και μέσο επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των μελών του.

Επίσης υπάρχει έκβασή του μέσω κινητού με την εφαρμογή από το Google Play και το App Store της Apple.

 

http://e-kafeneio.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top