ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Κορυφαίος Εργοδότης Της Χρονιάς Η British American Tobacco Hellas

Κορυφαίος Εργοδότης της χρονιάς η British American Tobacco Hellas –
2 εκατομμύρια ευρώ μπόνους και παροχές στους εργαζομένους της το 2016

Σημαντική διάκριση σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο για την εταιρεία που επιβραβεύεται για την έμφαση που δίνει στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης καθώς και ειδικά και πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα προγράμματα well-being

Ως «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για το 2017» αναδείχθηκε η British American Tobacco Hellas, για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει θέτοντας ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, μέσω της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει.

Δίνοντας αξία καθημερινά στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα, η British American Tobacco Hellas επιβραβεύεται για την σταθερή επένδυσή της στο ανθρώπινο δυναμικό με τις παρακάτω ενέργειες μεταξύ άλλων:

– Ευρύ πρόγραμμα παροχών και μπόνους προς όλους τους εργαζόμενους. Στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, παρά την κρίση, η British American Tobacco Hellas, έχει προσφέρει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ σε ειδικές παροχές και μπόνους προς τους εργαζομένους της. Μόνο το 2016, δόθηκαν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ σε παροχές και μπόνους.

– Έμφαση σε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, τα οποία στοχεύουν τόσο στην επαγγελματική εκπαίδευση όσο και στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της British American Tobacco Hellas. Μόνο στη διάρκεια του 2016, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 ώρες εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς.

– Υλοποίηση σειράς καινοτόμων προγραμμάτων βελτίωσης της εργασιακής καθημερινότητας των ανθρώπων της, τα οποία απορρέουν από τους ίδιους τους εργαζομένους, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, αποτελεί το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα well-being “Armonia”, στο οποίο οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ειδικά προγράμματα και εργαστήρια κατά την διάρκεια των εργάσιμων ωρών με στόχο την διατήρηση ισορροπίας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

H διάκριση “Top Employer Greece & Europe 2017” αποτελεί την ένατη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία χρόνια, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Η κορυφαία πιστοποίηση “Top Employer” αποδίδεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute, το οποίο επιβραβεύει μέσα από αυστηρά κριτήρια τους εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, ενσωματώνουν υπεύθυνες εργασιακές πρακτικές και υλοποιούν βέλτιστες πολιτικές επιβράβευσης και προσωπικής ανάπτυξης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα των παραπάνω αποτελούν η διαδικασία με την οποία γίνονται οι προσλήψεις, η ανάπτυξη των ταλέντων, η αξιολόγηση της απόδοσης, αλλά και πρακτικές σχετικές με την κουλτούρα της εταιρείας.

H Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της British American Tobacco Hellas, Φωτεινή Φέβρη, σχολιάζοντας την διάκριση της εταιρείας, δήλωσε: «Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί πολύ σημαντική αναγνώριση των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει η εταιρεία, από διεθνείς οργανισμούς, όπως το Top Employers Institute, ως αποτελέσμα των στρατηγικών κινήσεων της British American Tobacco Hellas σε θέματα παροχών, επιβράβευσης, εκπαίδευσης, προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων μας. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις ανάγκες των εργαζομένων και το σύνθετο ευρύτερο περιβάλλον, η εταιρεία πραγματοποιεί προγράμματα τα οποία στοχεύουν τόσο στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, όσο και στη διαχείριση και βελτίωση της απαιτητικής καθημερινότητας».

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει τα τσιγάρα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent, καθώς και τα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven και Lucky Strike.
Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

2._Η_Βritish_American_Tobacco_Hellas_εφαρμόζει_πρωτοποριακά_για_τα_ελληνικά_δεδομένα_προγράμματα_όπως_το_πρόγραμμα_well-being_Armonia.jpg

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top