ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Το Πρώτο Χάπι Μαριχουάνας Είναι Γεγονός (Και Μπορείτε Να Το Αγοράσετε…)

Πρόκειται για χάπι το οποίο έχει αποκλειστικά θεραπευτική χρήση, καθώς διαθέτει μόνο τις ουσίες που έχουν ιατρική χρήση και όχι εκείνες που προκαλούν εθισμό και ψυχολογικές παρενέργειες

Η χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς είναι γνωστή εδώ και αιώνες. Όμως για πρώτη φορά η χρήση της κάνναβης μπορεί να γίνει ευρύτερη, χάρη σε μία εταιρία της Αυστραλίας η οποία κατασκεύασε το πρώτο νόμιμο (προς το παρόν) χάπι με βάση την μαριχουάνα. 

Ένα χάπι το οποίο χρησιμοποιεί την cannabidoil (CBD) η οποία είναι το βασικό συστατικό της κάνναβης που όμως δεν προκαλεί εθισμό. Σε αντίθεση με την ουσία THC η οποία είναι υπεύθυνη για τον εθισμό και τις ψυχολογικές παρενέργειες της κάνναβης.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι τα χάπια της με CBD μπορούν να φανούν χρήσιμα σε ασθενείς με χρόνιους πόνους, κάποιες μορφές καρκίνου, άγχος, διαβήτη, επιληψία, ρευματική αρθρίτιδα, διαταραχές του ύπνου, καρδιαγγειακές ασθένειες, ενώ έχει αντιβιοτικές δράσεις και θετικές επιδράσεις σε νευρολογικές ασθένειες.

Η εταιρία ΜΜJ PhytoTech  έχει την έδρα της στην Αυστραλία, όπου η χρήση της ιατρικής μαριχουάνας είναι ακόμα σε μεγάλο βαθμό απαγορευμένη. Όμως οι κάψουλες φτιάχνονται στην Ελβετία και η διανομή τους γίνεται από την Γερμανία. Κάτι που καθιστά εφικτό να αγοραστούν από οπουδήποτε στην Ευρώπη  μέσω του online καταστήματος της εταιρίας. 

Το κουτάκι των 10 mg κοστίζει 89 ευρώ αγορασμένο κατευθείαν μέσω του Ίντερνετ. Η εταιρία δηλώνει ότι ήδη έχει συναντήσει σημαντική ζήτηση από όλη την Ευρώπη, ενώ προβλέπει να πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο κάψουλες μέσα στο 2015.

 

 

http://www.protothema.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top