ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Πτώχευση για την τεράστια αλυσίδα παιγνιδιών με τα 1.700 καταστήματα

Η εταιρεία εμφανίζει χρέος 4,9 δισ. δολάρια!

Η Toys «R» Us  είχε από την ίδρυσή της σημαντικά ανοίγματα και χρέη. Η πορεία της στην ψηφιακή πλέον εποχή την οδηγεί σε καθεστώς πτώχευσης, βάζοντας σε νέα τροχιά τη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών με τα 1.700 καταστήματα στον κόσμο. Τα καταστήματα Toys «R» Us, έγιναν για πολλά παιδιά το θέατρο των ονείρων τους, όμως δεν κατάφεραν να αντέξουν τον ανταγωνισμό από το ηλεκτρονικό εμπόριο και η εταιρεία πώλησης παιχνιδιών κήρυξε πτώχευση.

Η εταιρεία εμφανίζει χρέος 4,9 δισ. δολάρια. Η τύχη της αλυσίδας, φαίνεται πως καθορίστηκε όπως και πολλών άλλων καταστημάτων λιανικής, από την απότομη πτώση των κερδών, καθώς χάνουν έδαφος από τους διαδικτυακούς τους ανταγωνιστές.

Από τα χρέη της 400 εκατομμύρια δολάρια έχουν να κάνουν με πληρωμές τόκων που οφείλονται το 2018 και 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια που οφείλονται το 2019.

Το να αναδιαρθρώσει το τεράστιο χρέος της, θα μπορούσε να καταστήσει σαφές στους κύριους προμηθευτές της όπως η Mattel και η Hasbro, σχετικά με το αν η εταιρεία θα είναι αξιόπιστη μακροπρόθεσμα, προκειμένου να συνεχίζουν να γεμίζουν τα ράφια της.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αναδιάρθρωσης, η Toys «R» Us σχεδιάζει να κλείσει μερικά υποβαθμισμένα καταστήματα.

 

http://www.news.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top