ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Μέσα Στην Πρώτη Έκθεση Κάνναβης Στην Ελλάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τις πύλες της άνοιξε η πρώτη έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα. Η Athens Cannabis Expo 2018 πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο Ταε Κβο Ντο και εκεί ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα, μέχρι και σήμερα Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, να μάθει τα πάντα για την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Στα περίπτερα της έκθεσης συναντά κανείς από είδη ένδυσης και καθημερινής χρήσης, τρόφιμα, καλλυντικά, γκάτζετς μέχρι και οικοδομικά υλικά. Περισσότεροι από 100 πρωτοπόροι επιχειρηματίες της βιομηχανικής και ιατρικής κάνναβης, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην έκθεση η οποία έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Καναδός ακτιβιστής, Ρίκ Σίμπσον (Rick Simpson) που νίκησε τον καρκίνο και βοήθησε, με το λάδι κάνναβης που παρήγαγε, περισσότερους από 5.000 ασθενείς.

Στα εγκαίνια του Athens Cannabis Expo 2018, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, Ευστράτιος Ζαφείρης.

Το παρών έδωσε και ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος επισκέφθηκε χθες την έκθεση.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top