ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Μπάχαλο στην διανομή του Τύπου από το πρακτορείο «Άργος» καταγγέλλει με οργισμένο άρθρο του ο δημοσιογράφος Νίκος Μανεσιώτης, εκδότης της εφημερίδας «Finance & Markets Voice» και επικεφαλής της ενημερωτικής ιστοσελίδας fmvoice.gr..

Με ευθείες βολές κατά του πρακτορείου διανομής, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και της κυβέρνησης, ο εκδότης αναφέρεται στη μη έκδοση τιμολογίων και στην ταυτόχρονη αύξηση του ΦΠΑ, η οποία όμως δεν… αποδίδεται. 
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μανεσιώτης, «χωρίς καμία επίσημη, γραπτή, θεσμική ενημέρωση, εμφανίστηκε μια ωραία πρωία το Πρακτορείο μέσω των εφημεριδοπωλών και των υπαλλήλων τους στα σημεία πώλησης του Τύπου και τους ανακοίνωσε στο μιλητό τις τιμολογιακές αλλαγές. Το 6% γίνεται 24% και ο αυξημένος ΦΠΑ συρρικνώνει το έσοδο του περιπτέρου και του ψιλικατζή. Όταν, μάλιστα, ρωτούν αυτοί “πού θα πάει ο αυξημένος ΦΠΑ και γιατί δεν θα εκδίδει το “Άργος” τα αντίστοιχα τιμολόγια;” η απάντηση που λαμβάνουν είναι “θα τα παίρνουν οι εκδότες”. Προσέξτε: Οι εκδότες, όχι το Πρακτορείο. Μόνο που αυτό δεν ευσταθεί, διότι τον ΦΠΑ ο εκδότης είναι υποχρεωμένος να τον αποδίδει στο Κράτος. Εκτός κι αν κάποιοι καλοπληρωτές εκδότες δεν τον αποδίδουν, οπότε αυτό εννοούν οι υπάλληλοι.»
Αυτό αποτελεί ακόμα ένα σημάδι της αναξιοπιστίας των πρακτορείων διανομής Τύπου, που έρχεται να προστεθεί ως κρίκος σε μία μακριά αλυσίδα προβλημάτων. 

 

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top