ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης

Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης. 

Σημαντικές αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Καρύδης Α.Ε., το οποίο και λειτουργεί πλέον υπό νέα σύσταση και με νέο Διευθυντή Πωλήσεων τον κ. Θεόδωρο Κουτσοθανάση, ο οποίος και προέρχεται από το χώρο των καπνικών, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ Α.Ε.

Οι αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας:

  • O κ. Αντώνης Αντωνίου αναλαμβάνει υπεύθυνος πωλήσεων για τις περιοχές Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια, Άνω Κορυδαλλός, Πειραιάς, με αρμοδιότητες τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στους τομείς καπνικά-τρόφιμα-ποτά.

  • Ο κ. Σταύρος Μπούτσης  αναλαμβάνει υπεύθυνος πωλήσεων για τις περιοχές Μάνδρα, Μαγούλα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Νέα Περάμος, Μέγαρα, Βίλλια, Πόρτο Γερμενό, Αλεποχώρι, Ψάθα, Κινέτα, Σχοίνος με αρμοδιότητες τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στους τομείς καπνικά-τρόφιμα-ποτά.

  • Η κα Τάνια Πέππα αναλαμβάνει υπεύθυνη πωλήσεων για τις περιοχές της Αττικής, με αρμοδιότητα τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στον τομέα των πούρων και των συναφών ειδών.

Με τις νέες αυτές αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας, η Καρύδης Α.Ε. έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας της, τη δυνατότητα νέων επενδύσεων και την ικανοποίηση προμηθευτών και πελατών που επιθυμούν να συνεργαστούν με την επιχείρηση.

Μάθετε περισσότερα στο τηλ.: 210-5616788

Πηγή: .minimarketmag.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top