ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Εορταστικά «Σκρατς» σε μίνι μάρκετ και περίπτερα

Εορταστικά «Σκρατς» σε μίνι μάρκετ και περίπτερα. 

Με δύο νέα τυχερά παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του «Σκρατς» να δοκιμάσουν την τύχη τους λίγο πριν εκπνεύσει το 2018, τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν σε μίνι μάρκετ και περίπτερα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εορταστικά παιχνίδια «Το Χρυσό Φλουρί» και «Ρόδι είναι και κερδίζει», που κοστίζουν 2€ και 5€ αντίστοιχα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για κέρδη έως και 250.000€. Επιπλέον, από τον ΟΠΑΠ κυκλοφορεί το «Δώρο Χριστουγέννων» αξίας 10€, με 5 λαχνούς στο πακέτο από τους οποίους τουλάχιστον ο ένας κερδίζει.

Σημειώνεται ότι το μήνα Νοέμβριο τα συνολικά κέρδη στους νικητές του «Σκρατς» ανήλθαν σε 14,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ην προηγούμενη εβδομάδα μοίρασε συνολικά 3.316.726 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και ένας τυχερός παίκτης που κέρδισε 10.000 ευρώ στο παιχνίδι του «Σκρατς» «Ο Άσος τα παίρνει όλα».εκατομμύρια ευρώ, ενώ ην προηγούμενη εβδομάδα μοίρασε συνολικά 3.316.726 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και ένας τυχερός παίκτης που κέρδισε 10.000 ευρώ στο παιχνίδι του «Σκρατς» «Ο Άσος τα παίρνει όλα».εκατομμύρια ευρώ, ενώ ην προηγούμενη εβδομάδα μοίρασε συνολικά 3.316.726 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και ένας τυχερός παίκτης που κέρδισε 10.000 ευρώ στο παιχνίδι του «Σκρατς» «Ο Άσος τα παίρνει όλα».

 

www.minimarketmag

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top