ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Stoptober – Το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας καλεί τους καπνιστές να διακόψουν το κάπνισμα με χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Για άλλη μια χρονιά στην Αγγλία ο Οκτώβριος (October) μετονομάζεται σε Stoptober (από τις λέξεις Stop και October).

Το Stoptober είναι η 28 ημερών αντικαπνιστική καμπάνια του Υπουργείου Υγείας της Αγγλίας (NHS-National Health Service), που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2012 και έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο Άγγλους καπνιστές να προσπαθήσουν μαζικά να διακόψουν το κάπνισμα με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

BLOG_POST_STOPTOBER_image1.jpg

 

Η καμπάνια βασίζεται στα στατιστικά στοιχεία μελετών που αναφέρουν ότι όποιος επιτύχει να σταματήσει να καπνίζει συμβατικό τσιγάρο για 28 ημέρες, έχει 5 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να διακόψει πλήρως το κάπνισμα.

To 2019, η έξυπνη αντικαπνιστική καμπάνια και το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας καλούν τους καπνιστές να «χωρίσουν» από το συμβατικό τσιγάρο.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ «χωρισμού» μπορείτε να το δείτε εδώ:

 

 

 

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Stoptober, προβάλλονται προτάσεις που θα βοηθήσουν τους καπνιστές να επιτύχουν τη διακοπή του καπνίσματος και σε αυτές περιλαμβάνεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο που χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικό τρόπο να αντιμετωπίσει κανείς την ανάγκη για νικοτίνη» και «ιδανικό εργαλείο οριστικής διακοπής του καπνίσματος».

Ειδική σελίδα για να μάθει κανείς ό,τι χρειάζεται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της Stoptober καμπάνιας.

Capture.png

 

Χιλιάδες άνθρωποι στην Αγγλία έχουν ήδη διακόψει το κάπνισμα με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αυτοί μάλιστα που το συνδυάζουν με υποστήριξη ενός τοπικού κέντρου διακοπής του καπνίσματος έχουν εξαιρετικές πιθανότητες επιτυχίας.

Για την ακρίβεια 2 στους 3 το χρονικό διάστημα 2018 με 2019 πέτυχαν το σκοπό τους!

Τέλος, τονίζουν ότι για να αντιμετωπίσει κανείς την εξάρτηση από τη νικοτίνη με χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου πρέπει να το χρησιμοποιεί όσο συχνά χρειάζεται και με τη σωστή διαβάθμιση νικοτίνης στο υγρό αναπλήρωσης.

 


Το απόλυτο όφελος επιτυγχάνεται μόνο με την πλήρη αντικατάσταση του συμβατικού τσιγάρου με ηλεκτρονικό.


 

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια οι Άγγλοι καπνιστές δεν είναι μόνοι τους. Μια εφαρμογή για κινητά, υποστήριξη μέσω email, ένα facebook group και μια εφαρμογή δημιουργίας εξατομικευμένου προγράμματος διακοπής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Stoptober καμπάνιας.

BLOG_POST_STOPTOBER_image2.jpg

 

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βλέπει καθημερινά πόσα χρήματα εξοικονομεί μένοντας μακριά από την κακή συνήθεια, μέσω email λαμβάνει καθημερινά συμβουλές και ώθηση στην προσπάθεια του, μέσω της facebook ομάδας μπορεί να συζητήσει με άλλους που κάνουν την ίδια προσπάθεια, ενώ το εξατομικευμένο πλάνο τον βοηθάει να επιλέξει τον καταλληλότερο γι’ αυτόν τρόπο να επιτύχει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη καμπάνια συνεχίζεται για άλλη μια χρονιά στην Αγγλία παρόλο που στην Αμερική αυτή τη στιγμή, τα κρούσματα μιας μυστηριώδους πνευμονοπάθειας που φαίνεται να οφείλεται σε άτμισμα παράνομων υγρών με έλαιο μαριχουάνας έχουν πυροδοτήσει άδικο πόλεμο ενάντια στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

BLOG_POST_STOPTOBER_image3_OUT.jpg

 

Μήπως ο φετινός Οκτώβριος πρέπει να είναι και για εσένα Stoptober?

 

Πηγή:.nobacco.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top