CBD

Αποποινικοποίηση της κάνναβης στην Νέα Υόρκη και το Ισραήλ με ανεκπλήρωτο δημοψήφισμα για την Νέα Ζηλανδία

Ο νόμος εγκρίθηκε στην Νέα Ζηλανδία διαδίδοντας χρήση φαρμακευτικής κάνναβης για την θεραπεία πολλών τύπων κοινών ασθενειών και το κάπνισμα της από τους ασθενείς έχοντας κρίσιμη κατάσταση ευρισκόμενους κοντά στην αναμέτρηση με τον θάνατο.

«Άτομα προσεγγίζοντας το τέλος της ζωής τους χρειάζεται να μην ανησυχούν από την σύλληψή τους από την προσπάθεια να τους διαχειριστούν τον πόνο.» δήλωσε ο υπουργός υγείας της Νέας Ζηλανδίας David Clarke όπου η συνθετική κάνναβη αποφέροντας τοπικό κύμα καταπτώσεων των πρόσφατων θανάτων απαγορεύεται από το 2014 συνεχίζοντας ότι «Αποτελεί από προνοητική την νομοθεσία προβλέποντας την διαφορά επιφέροντας στους ανθρώπους με την λαθραία χρήση της κάνναβης χωρίς τον φόβο της εκδίωξης».

Η αλλαγή διανοίγει τον δρόμο για την βιομηχανία της κάνναβης και τις εξαγωγές της από την Νέα Ζηλανδία ενισχύοντας την αναμονή των γηγενών Māori στο Βορειοανατολικό τμήμα της από την επαυξημένη ευημερία χρονικού διαστήματος μεσολαβώντας πριν το δημοψήφισμα για το οποίο δεσμεύεται τωρινή κυβέρνηση από πλήρη συμφωνία με το κόμμα των Πρασίνων και σαν τους Πράσινους από την Αυστραλία των οποίων διακόπηκε η σχετική διαβούλευση του αιτήματος πρότινος στο κοινοβούλιο από το κυβερνών κόμμα.

Στην πολιτεία της Νέας Υόρκης στις Η.Π.Α. η κάνναβη των ενηλίκων όπως χαρακτηρίζεται περιγράφοντας την αναψυχή επίσημα αποποινικοποιήθηκε πλην της επιδιωκόμενης νομιμοποίησης από το κύμα της εκστρατείας από το 2001 όταν εξαπλώθηκε και ενισχύθηκε με τις σχετικές δικαστικές εκβάσεις από τις υποθέσεις τους. Το όριο προσωπικής κατοχής και ιδιοκτησίας κάνναβης στην Αμερικανική πολιτεία της Νέας Υόρκης περιορίζεται σε 2 ουγγιές κατά το άτομο από το ένα εικοστό του κιλού.

Στο Ισραήλ συντελέστηκε αποποινικοποίηση της κάνναβης με την οικιακή χρήση της αποκλειστικά εκτός της οποίας κατοχή από άτομο χωρίς προηγούμενο με τον νόμο επιφέρει πρόστιμο των 1.000 Νέων σεκέλ (247,8 €) χωρίς την περαιτέρω παρεμβολή από τον νόμο και εντός των πέντε χρόνων των 2.000 σεκέλ (495,6 €) και εντός έκτοτε επτά χρόνων το ζήτημα διαχειρίζεται από τον νόμο. Από ανεκτό επίπεδο εκ των προτέρων έχουν προσδιοριστεί τα 15 γραμμάρια.

Η αστυνομία εγκαλείται την επιβάρυνση καθηκόντων από την απερχόμενη παράβλεψη ή το κίνημα έχοντας σχετικό αίτημα δεν ικανοποιείται λόγω της ανόδου των κυρώσεων. Ο τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ όταν έκτοτε ξεκίνησε την μερική της αποποινικοποίηση την φετινή Πρωταπριλιά διοικεί την Εβραϊκή βιομηχανία κατεργασίας κάνναβης Canndoc Pharma. Συμμετέχοντας με το ετήσιο συνέδριο CannaTech στο Τελ Αβίβ περιέγραψε το Ισραήλ σαν χώρα του μέλιτος, γάλακτος και της κάνναβης.

Το Google αντιλαμβανόμενο τις εξελίξεις δεν υποδέχεται εφαρμογές για τα κινητά φιλοξενώντας τις αγορές της κάνναβης τις οποίες απαιτεί να προσαρτώνται από το παράρτημα εκτός της εφαρμογής στον πλοηγό του διαδικτύου.

Ο πρόεδρος Ροντρίγκουεζ Ντουέρτε των Φιλιππίνων χρειάστηκε να διαχωρίσει την οξύμωρη αντιμετώπιση για να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι μεταχειριζόταν μαριχουάνα ώστε να παραμείνει ξύπνιος στο Ασιατικό Συνέδριο λόγω εκτελέσεων των 4.800 υπόπτων μετά την προεδρία του από τον Ιούλιο του 2016 στην χώρα του σύμφωνα με τις Αρχές.

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top