ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Επαρκή σωματική καθαριότητα προσδιορίζοντας συνιστούν Πανεπιστήμια της Κρήτης και το Καποδιστριακό συστατικά υγρών της αναπλήρωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Είναι πασιφανές απίστευτο κι όμως συνιστά πλέον πραγματικότητα την επαναστατική διατύπωση Πανεπιστημίων Κρήτης και Καποδιστριακού των Αθηνών για υγρά της αναπλήρωσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων των οποίων αποκαθιστούν την πνευμονική καθαριότητα μετά το κάπνισμα και την αναπνευστική λειτουργία του οργανισμού προς ωφέλιμη αποκατάσταση της υγείας όσων το έχουμε ανάγκη από κάπνισμα!

Συνιστά πρωτοφανές ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων από τμήματα Φαρμακευτικής και της Φάρμακο-κινητικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ιατρικής από Πανεπιστήμιο Κρήτης προσδιορισμό των συστατικών για υγρά της αναπλήρωσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων καθαρίζοντας τον πνεύμονα από ρύπανση την οποία προξενεί το κάπνισμα.

Οι επιστήμονες της ομάδας συμπεριλαμβάνουν πέντε βοτανικές ουσίες ή τα εκχυλίσματα:

 1. Πυκνογενόλη – εκχύλισμα από το πεύκο (Pycnogenol®)
 2. Κουρκούμη (Curcuma longa, Κουρκουμάς, Turmeric)
 3. Ευκάλυπτος
 4. Φυτική γλυκερίνη
 5. Πράσινο τσάι

για τα οποία πιστοποίησαν επαρκώς την αντί-μόλυνση των πνευμόνων από το κάπνισμα και την συνολική αποτοξίνωση από φυσική ενώ την φυσιολογική αναπνευστική λειτουργία.

Περισσότερο εξειδικευμένα τα πέντε συστατικά παραπάνω των βοτάνων διαπιστώθηκε στην συνιστώμενη τους προτεραιότητα ότι παρέχουν:

 1. Πρόληψη και αναδίπλωση υγιών κυττάρων.
  1. Εξουδετέρωση κάθε καρκινογόνου ουσίας από τους πνεύμονες.
 2. Απομάκρυνση των πιθανών φλεγμονών και μόνιμη μελλοντική αποτροπή
  1. Την προστασία των πνευμόνων και των αναπνευστικών αρτηριών από τις λοιμώξεις και τα κρυολογήματα.
 3. Απόλυτη αποτοξίνωση των πνευμόνων.
  1. Ισχυρή από την αντί-αλλεργική δράση.
 4. Βρόγχο-διαστολή για ευρύχωρη αναπνευστική λειτουργία από τις εισπνοές και τις εκπνοές.
  1. Την αύξηση όγκου αέρα εισπνοής.
  2. Την βελτίωση και την διατήρηση της ελαστικότητας των πνευμόνων.
 5. Αντιβηχική δράση.

Εδώ ολοκληρώθηκε από φθίνουσα την προτεραιότητα καταλήγοντας κοινώς με τον βήχα!

Το ρευστό πενταπλό διάλυμα συνιστάται για τους έχοντες παντός άσθματος, βρογχίτιδα ή χρόνια αναπνευστικά προβλήματα (Χ.Α.Π.) στην μορφή των σταγόνων.

 1. Η Πυκνογενόλη το γνωστό εκχύλισμα πεύκου συνιστά αντί-οξειδωτικό παρέχοντας την αποτοξίνωση, αντί-αλλεργική δράση, αναλγητική δράση, αντιθρομβωτική και την αντιφλεγμονώδη δράσεις.
 2. Ο κουρκουμάς από θεραπευτικό συχνά και για το μαγείρεμα αποτοξινώνει κύτταρα αποζημιώνοντας τις κυτταρικές ελλείψεις του οργανισμού.
 3. Ο ευκάλυπτος παίζει σοβαρό ρόλο της διευκόλυνσης της αναπνοής από ενασχόληση στην δραστηριότητα όπως το προϋποθέτει διακοπτόμενη καθημερινή αναπνευστική του οργανισμού ατόμου της οποίας την συναλλαγή και την αλληλεπίδραση των νικοτινών υγρών της αναπλήρωσης στο περιβάλλον για τον άλλον χρήστη τον οποίο πρωτίστως δεν έβλαπταν σοβαρά συνιστούν παθητικό κάπνισμα από τον ατμό εμπεριέχοντας απόσταγμα σε εξατμισμένη νικοτίνη στο οποίο δεν συμμετέχουν ευερέθιστα ευαίσθητα άτομα χωρίς την άνοσο ιδιότητα στην καρδιακή αναπνευστική λειτουργία του οργανισμού τους συχνά προξενώντας τουλάχιστον το φτάρνισμα.
  1. Η συμπτωματική πόση νικοτίνης από τρίτους παρευρισκόμενους χρήζει διάκρισης της προσοχής διότι δεν απαρτίζει τον καπνό του πυρός με την φυσική της μορφή λόγω των ηλεκτρονικών συσκευών ενώ σε αντίθεση με τον χρήστη της συσκευής εκπνέοντας συνειδητά εισπνέοντας απορροφάται στον οργανισμό των παρευρισκόμενων σε υγρή αντί την αέρια μορφή όπως τους εισέρχονται κυψελίδες των φυσαλίδων κυκλοφορώντας διαποτίζοντας τον εγκέφαλο.
 4. Σε αντίθεση με το παραπάνω συχνά σχετικό φαινόμενο φυτική γλυκερίνη από το συστατικό ορισμένων ηλεκτρονικών φιαλιδίων αποτελώντας την συχνά χρωστική ή τα άλλα χημικά πρόσθετα τυποποιημένων τροφίμων συμπεριλαμβάνεται στις ιδιότητες της εσωτερικής ενυδάτωσης του οργανισμού στο προτεινόμενο υγρό της αναπλήρωσης.
  1. Μόριο οργανικής χημικής της ένωσης γλυκερίνη και επίσης glycerol (τύπος: HOCH2-CHOH-CH2OH) υποδεικνύεται από τύπο του απαρτίζοντας συνενωμένα τρία άτομα από το ένα του Υδρογόνου (H) στα λατινικά Hydrogenium κι ένα άλλο του Υδροξυλίου (OH) παρόν στο πυρ τις φλόγες και την μέσο-αστρική ύλη ενώνοντας από το άτομο του Υδρογόνου αμφί-τάλαντα το πρώτο.
 5. Τελευταίο αλλά εξίσου το σημαντικό ποσοστό επί το 38% της μείωσης της αποστέρησης της νικοτίνης από τον οργανισμό την οποία πεντακάθαρα συνεισφέρει το πράσινο τσάι!

Πηγή: elepheriepilogi.wordpress.com

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top