ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

«Έβρεξε» πρόστιμα χιλιάδων ευρώ στο κέντρο της Λάρισας για τον αντικαπνιστικό!

Η «σφαγή» των… καπνιστών έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας, εκεί όπου εξ Αθηνών ορμώμενο κλιμάκιο ελέγχου για την εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου, βεβαίωσε πλήθος προστίμων πολλών χιλιάδων ευρώ σε καφέ, μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης!

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, οι ελεγκτές υπήρξαν αμείλικτοι ρίχνοντας «καμπάνες» που έφθασαν σε πολύ γνωστά καφέ – μπαρ τις 3.000 ευρώ. Μάλιστα, αρκετά πρόστιμα «έπεσαν» για καπνίζοντες σε εξωτερικούς χώρους που όμως ήταν κλεισμένοι με τέντες και άλλα υλικά, αγνοώντας τις εκκλήσεις καταστηματαρχών και καπνιστών ότι πρόκειται για «ανοιχτούς». Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, κάποιοι καταστηματάρχες ανέλαβαν οι ίδιοι να πληρώσουν τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν και στους θαμώνες τους που κάπνιζαν!

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ

Δεν ήταν όμως μόνον οι ελεγκτές για τον αντικαπνιστικό νόμο, χθες Παρασκευή στο κέντρο της Λάρισας. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν… «επιδρομές» από κλιμάκια για την πάταξη της φοροδιαφυγής, για τον έλεγχο των εργαζομένων καθώς και για την… ηχορύπανση!

Με άλλα λόγια, δεν έμεινε κανείς σε χλωρό κλαρί…

Πηγή: onlarissa.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top