ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Ξεκίνησε το “Safe Working” για τους εργαζομένους της BAT

Ξεκίνησε το “Safe Working” για τους εργαζομένους της BAT. 

Το ειδικό πρόγραμμα “Safe Working” για τους εργαζομένους της έθεσε σε εφαρμογή από χτες η British American Tobacco Hellas, ροκειμένου να συμβάλει στην κοινή προσπάθεια για την δημιουργία «Γέφυρας Ασφαλείας» για την επιτυχημένη άρση των περιοριστικών μέτρων από τον κορωνοϊό.

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:

«Το “Safe Working”, ένα σύγχρονο πρόγραμμα ανθρώπινου δυναμικού που περιλαμβάνει ασφαλείς, εξατομικευμένες και καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού της British American Tobacco Hellas, ενισχύει περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες παροχές. Στο πλαίσιο αυτό, παρά την άρση των περιοριστικών μέτρων, διατηρείται για τις επόμενες εβδομάδες, η εργασία από το σπίτι για την πλειοψηφία των εργαζομένων, ενώ, βάσει των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται, από την επόμενη εβδομάδα προβλέπεται εργασία από το γραφείο μέχρι ποσοστού 30% των εργαζομένων γραφείου με βάση τις κατευθύνσεις που έχουν οριστεί από την κυβέρνηση. Κάθε Διεύθυνση της εταιρείας καθορίζει αυτόνομα και με την συμφωνία των εργαζομένων, ποιοι εργαζόμενοι θα εργαστούν από το γραφείο και ποιοι από το σπίτι.

 Παράλληλα, όποιος εργαζόμενος έχει λόγους και δεν επιθυμεί να εργαστεί από το γραφείο, συνεχίζει χωρίς κανένα πρόβλημα να δουλεύει από το σπίτι του για το επόμενο διάστημα. Η εταιρεία θα μεριμνήσει ακόμα και για τους εργαζόμενους που κινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίοι, εφόσον χρειάζεται να προσέλθουν στο γραφείο, αυτό θα γίνεται με αυτοκίνητο που θα παράσχει η εταιρεία, ώστε να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

 Η πολιτική αυτή, για το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας ανάλογα με τον τομέα ειδικότητας του καθενός και την φύση εργασίας του καθενός, είναι προφανές ότι δεν εμπεριέχει καμία αλλαγή στις εργασιακές συνθήκες και στις αποδοχές που παρέχει η British American Tobacco Hellas στους ανθρώπους της, και έρχεται να προστεθεί και να ενισχύσει τις υπόλοιπες παροχές της εταιρείας προς τους εργαζόμενούς της, όπως ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνταξιοδοτικό πλάνο, παροχή φαγητού κ.λπ.

 Στους χώρους των γραφείων, θα χρησιμοποιηθούν μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που θα διασφαλίζουν την ασφαλή είσοδο των εργαζομένων και, με βάση τις οδηγίες, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να τηρείται η προβλεπόμενη απόσταση μεταξύ των εργαζομένων, η προμήθειά τους με μέσα υγιεινής και ασφάλειας, η τοποθέτηση αντισηπτικών σε εμφανή σημεία, ο διαρκής εξαερισμός και συνεχής καθαρισμός του χώρου.»

Πηγή: minimarketmag.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top