ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Στα Ελληνικά Προϊόντα Επενδύουν Τα Σούπερ Μάρκετ

Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται αυξημένη ζήτηση για ελληνικά προϊόντα, η οποία είναι εμφανής κι από τις κινήσεις που έχουν κάνει προς αυτή την κατεύθυνση, στην πλειοψηφία τους, οι μεγάλες «αλυσίδες» σούπερ μάρκετ της χώρας. Ο Σκλαβενίτης παρουσίασε πρόσφατα ένα ολόκληρο παντοπωλείο μέσα στο κατάστημά του στο Avenue του Αμαρουσίου, όπου και συγκεντρώνει εκλεκτά προϊόντα παραγωγών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως ρύζι Μακεδονίας, όσπρια βιολογικής καλλιέργειας, ζυμαρικά, τραχανάδες, κους κους και πλιγούρια από επιλεγμένους συνεταιρισμούς, τρούφα Γρεβενών και πολλά άλλα.

Αντίστοιχα, εν μέσω κορονοϊού, ο Γαλαξίας ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον  θεσσαλικό συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, για τη διάθεση των προϊόντων του σε επιλεγμένα καταστήματα του στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Προς την ίδια κατεύθυνση τα ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζουν να αυξάνουν τη δική τους ελληνική ετικέτα, προσθέτοντας πρόσφατα σε αυτή, μία σειρά από ελληνικά κρασιά από 13 μικρά οινοποιεία της Ελλάδας, σε αποκλειστική συνεργασία της με το Σύνδεσμο Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ). Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος τοποθέτησε από τις 15 Ιουλίου στα καταστήματά της παραδοσιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς, «ταξιδεύοντας» στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στη Θάσο, στην Εύβοια, στη Χίο, στα Κύθηρα και στις Κυκλάδες. Πρόκειται για μια σειρά που περιλαμβάνει μέλια, παξιμάδια, τυριά, ζυμαρικά, αλεύρι, γλυκά και κρασιά, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στα ράφια της εταιρείας μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ένωση Ελλήνων Παραγωγών κάνει τη δική της είσοδο στον κλάδο του λιανεμπορίου, με «όπλο» τα ελληνικά προϊόντα, ανοίγοντας το δικό της μάρκετ. «Η ένωση Ελλήνων παραγωγών κάνει γνωστό στους καταναλωτές ότι στην Κατερίνη αντί για μια φορά το μήνα που γινόταν η δράση σύντομα θα ανοίξουμε το πρώτο μάρκετ παραγωγών. Με περισσότερους παραγωγούς και σε τιμές παραγωγών, Xωρίς μεσάζοντες σύντομα νεότερα και για άλλες πόλεις, όπως Κοζάνη, Βέροια, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη». Η Ένωση διαθέτει ελληνικά προϊόντα, όπως απορρυπαντικά, ελαιόλαδα, μανιτάρια, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, τυριά, αλεύρι, ξηρούς καρπούς, χυμούς, βότανα και πολλά άλλα.

 

Πηγή: minimarketmag

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top