ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Απίστευτο: Ποιος καφές; Ντελίβερι… ναργιλέ στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Άλλοι κάνουν ντελίβερι καφέ, άλλοι φαγητό και άλλοι… ναργιλέ! Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη δεν πτοήθηκε από τα σκληρά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση και είχε την ιδέα να μετατρέψει τον ναργιλέ σε απόλαυση κατ’ οίκον.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη μαγαζιού νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εν μέσω του lockdown παρέχει την επιλογή του ντελίβερι… ναργιλέδων συστημένα στα σπίτια των Θεσσαλονικέων, μιας και όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν προσαρμοστεί στα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση, κατεβάζοντας ρολά -τουλάχιστον- για το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ήδη ετοιμάσει τον τιμοκατάλογο, με τις τιμές λόγω των συνθηκών να είναι αρκετά χαμηλές, καθώς ένας ναργιλές μαζί με ένα καπάκι κοστολογείται στα 15 ευρώ.

Παραδόσεις και παραγγελίες πραγματοποιούνται από τις 14:00 έως τις 20:00, ενώ η επιστροφή των ναργιλέδων γίνεται την επόμενη ημέρα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μιλώντας στο ThessToday.gr τόνισε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, καθώς και πριν και μετά τη χρήση του ναργιλέ γίνεται προσεκτικός καθαρισμός και απολύμανση του εξοπλισμού.

Τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο με τα καπνικά είδη, παρατηρείται ραγδαία άνοδος στη χρήση ναργιλέ στα νυχτερινά μαγαζιά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να το εντάσσουν στις νυχτερινές τους επιχειρήσεις μιας και υπάρχουν αρκετές επιλογές σχετικά με τις γεύσεις, την ένταση και τα χρώματα. «Δεν καπνίζω, αλλά όταν βγω το βράδυ θα κάνω χρήση ναργιλέ.

Προσωπικά μου αρέσει γιατί έχει μεγάλη ιστορία ο ναργιλές και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μυρίζουν τα ρούχα μου. Απλώς ατμίζω», δήλωσε στο ThessToday.gr ο 24χρονος Γιώργος Σιδηρόπουλος, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα παρήγγειλε στο σπίτι του ναργιλέ.

Πηγή: thesstoday.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top