ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Η πρώτη ληστεία της χρονιάς (αποκλειστικό βίντεο)

Το πρώτο βίντεο ληστείας της χρονιάς που κόβει την ανάσα καθώς το θύμα, μία γυναίκα, προσπαθεί να αποτρέψει τον ληστή και τον «αγκαλιάζει» ενώ εκείνος κρατάει στο χέρι του ματσέτα-μαχαίρι
Ρημάζουν περίπτερα-μίνι μάρκετ-ψιλικατζίδικα οι «άνεργοι» κακοποιοί.

Μία χρονιά τρόμου έζησαν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της μικρής λιανικής, με τα «χτυπήματα» σε μίνι μάρκετ και περίπτερα να μην έχουν τελειωμό, προκαλώντας τεράστια οικονομικά προβλήματα, αλλά και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων σε αυτά.

Το «χάρο» με τα μάτια τους βλέπουν καθημερινά ιδιοκτήτες και πελάτες τέτοιων καταστημάτων , αφού είναι από τα λίγα καταστήματα που επιτρέπεται να είναι ανοιχτά και συνεπώς οι εισπράξεις τους να αποτελούν δόλωμα για εκατοντάδες κακοποιούς που έμειναν «άνεργοι» λόγω πανδημίας.

Το βίντεο που φιλοξενεί κατά αποκλειστικότητα το lawandorder.gr κόβει την ανάσα πραγματικά, αφού περιγράφει την απεγνωσμένη προσπάθεια ιδιοκτήτριας περιπτέρου να « σώσει» το πενιχρό μεροκάματο της , «αγκαλιάζοντας» πραγματικά τον ληστή που λίγη ώρα πριν έχει βγάλει μαχαίρι και το κραδαίνει απειλητικά για να αφαιρέσει το περιεχόμενο του ταμείου της επιχείρησής της !!

Πραγματικά «αγκαλιάζοντας» το ληστή, εκτός των άλλων  «αγκαλιάζει» και το σοβαρό ενδεχόμενο να τραυματιστεί από σοβαρά έως και θανάσιμα από το προτεταμένο μαχαίρι του δράστη. Μόνο και μόνο το ενδεχόμενο ατυχήματος σε τέτοιου είδους συμπλοκή, είναι πολύ πιθανό, πόσο μάλλον η «ανάγκη» του δράστη να διαφύγει να τον οδηγήσει στην πολύ εύκολη κίνηση του να μαχαιρώσει την διώκτριά του.

Το περιστατικό έγινε την Πρωτοχρονιά, στα Καμίνια.

Βέβαια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η τόλμη και η σπάνια  «γενναιότητα» της ιδιοκτήτριας να αψηφήσει τον κίνδυνο ενός άνδρα που έχει προτάξει ένα μαχαίρι και με την απειλή του θέλει να αφαιρέσει χρήματα, μια «γενναιότητα» που όχι μόνο  δεν προτείνεται ως αντίδραση αλλά αντενδείκνυται ως αντίδραση και ως πράξη άμυνας αφού σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις  καταλήγει θετικά , ενώ σε όλες τις υπόλοιπες καταλήγει σε βαρύς τραυματισμούς ή και σε θάνατο σε βάρος των θυμάτων ληστείας .

Σίγουρα αυτό το περιστατικό, όπως φυσικά και πάρα πολλά άλλα, πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά τους επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας για την  εκπόνηση ενός νέου  επιχειρησιακού σχεδίου που θα προσαρμόζεται στην αναγκαιότητα εφαρμογής ενός δικτύου αστυνόμευσης των μοναδικών  ευάλωτων οικονομικών στόχων που αποτελούν  κυρίως μικρές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν προσωπικό ασφαλείας και είναι τα μίνι μάρκτ- περίπτερα- ψιλικατζίδικα.

Πηγή: lawandorder.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top