ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

British American Tobacco Hellas: Διάκριση Κορυφαίου Εργοδότη για το 2022

Σημαντική διάκριση για την εταιρεία που τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα με διαρκείς επενδύσεις στη χώρα.

H BAT Hellas, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, έλαβε τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2022» από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employer Institute” για τις καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, παράλληλα με την αδιάλειπτη ενίσχυση του τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη και ενισχύεται συνεχώς πλάνο σημαντικών επενδύσεων της ΒΑΤ στην Ελλάδα που περιλαμβάνει την ενίσχυση της απασχόλησης με σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις στη χώρα, οι οποίες συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας που το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse φέρνουν στην ελληνική αγορά.

Για την ΒΑΤ Hellas αυτή η διάκριση αποτελεί τη 19η βράβευση που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια για το εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, ενισχύοντας στην πράξη τον σκοπό της ΒΑΤ να δημιουργεί μέσα από την την επιχειρηματική δραστηριότητά της ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στην Ελλάδα, η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία έχει επιλέξει την Ελλάδα για ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο με άξονα την υψηλή τεχνολογία του προϊόντος θέρμανσης καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse. Ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

Πηγή: newsbomb.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top