ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Αντιπρόσωποι υποδέχονται με θετικά σχόλια την νομιμοποίηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων από την Αίγυπτο


Με ενθουσιώδη σχόλια και δηλώσεις υποδέχονται επιχειρηματικές ενώσεις και οι αντιπρόσωποι τους την άρση της απαγόρευσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων από την Αίγυπτο καθώς η χώρα αρχίζει να συμμετέχει με την Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ στην ελεύθερη αγορά των εναλλακτικών λύσεων στο κάπνισμα, χώρες του τρίτου κόσμου που τις νομιμοποίησαν σχετικά πρόσφατα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η συνολική διεθνής αγορά ηλεκτρονικών τσιγάρων εκτιμάται για την αξία των επιχειρήσεων αυτών στα 22.95 δισεκατομμύρια δολλάρια και προβλέπεται να αυξάνεται κατά το 4,19% κάθε χρόνο μέχρι το 2027.

«Η άρση της απαγόρευσης υπογραμμίζει την προοδευτική προσέγγιση των αιγυπτιακών αρχών στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ρυθμιζόμενης αγοράς πλούσιας σε επιχειρηματικές ευκαιρίες, μέσω της εξυπηρέτησης της ζήτησης για εύκολα προσβάσιμα, ποιοτικά προϊόντα από νόμιμους καταναλωτές ενηλίκων σε όλη τη χώρα» δήλωσε με ανακοίνωσή της η εμπορική και κατασκευαστική εταιρία RELX International.

Ο διευθύνοντας της εταιρείας για την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική και Ευρώπη Robert Naouss δήλωσε ότι «Η απόφαση των αιγυπτιακών αρχών αντανακλά τη δέσμευσή τους να υποστηρίξει νόμιμες επιχειρήσεις στη χώρα καταπολεμώντας το παράνομο εμπόριο αυτών των προϊόντων, σύμφωνα με αυτό που βλέπουμε σε έναν αυξανόμενο αριθμό αγορών σε όλο τον κόσμο. Το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον στη χώρα θα επωφεληθεί σημαντικά από αυτή την απόφαση, όπως και οι ενήλικες καταναλωτές που μπορούν πλέον άνετα και νόμιμα να αγοράσουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αντί για εύφλεκτα τσιγάρα.»

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους συνεργάτες μας για να αυξήσουμε και να προστατεύσουμε το εισόδημά τους μέσω του χαρτοφυλακίου ποιοτικών προϊόντων μας. Τα εγκεκριμένα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου πωλούνται παραδοσιακά από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επομένως η κίνηση θα ενισχύσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις που πωλούν τέτοια προϊόντα και θα προσελκύσει επιχειρηματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν νέα σημεία λιανικής σε όλη τη χώρα. Ομοίως, θα αντλήσει επενδύσεις στη χώρα από μάρκες ηλεκτρονικών τσιγάρων που επιθυμούν να δημιουργήσουν καταστήματα στη χώρα και να απευθυνθούν στην αγορά.»

«Οι ενήλικες καταναλωτές θα επωφεληθούν από την κίνηση, καθώς έχουν πλέον νόμιμη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά τσιγάρα είτε επιθυμούν να στραφούν σε μια καλύτερη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά τσιγάρα. Αρκετές υγειονομικές αρχές και ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένου του NHS του Ηνωμένου Βασιλείου και του Υπουργείου Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, έχουν ξεκαθαρίσει θετικά τη θέση τους σχετικά με το άτμισμα ως τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απομακρύνονται από το κάπνισμα εύφλεκτων τσιγάρων.»

«Επιπλέον, η απόφαση θα συμβάλει στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας μετά την πανδημία μέσω της είσπραξης φορολογικών εσόδων από νόμιμα εισαγόμενα προϊόντα. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει στις αιγυπτιακές αρχές να περιορίσουν τα ζητήματα φοροδιαφυγής που σχετίζονται με παράνομους παράγοντες της αγοράς. Με παρόμοιο τρόπο, η κίνηση και η ισορροπημένη ρύθμιση της αγοράς προσφέρει στις αρχές και τους πωλητές ηλεκτρονικών τσιγάρων έναν δρόμο για να ανακόψουν τη διάδοση κατώτερων και επικίνδυνων προϊόντων της μαύρης αγοράς που δεν πληρούν τα πρότυπα και τους κανονισμούς που περιγράφονται από τις αιγυπτιακές και διεθνείς αρχές. Με αυτόν τον τρόπο, οι ενήλικες καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα προϊόντα που βρίσκουν στην πώληση είναι πράγματι μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά τσιγάρα.».

Πηγή: elepheriepilogi.net

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top