ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ

Και τρίτο επεισόδιο λαθρεμπορίας από την Ηγουμενίτσα εμπλέκοντας 7 εκατομμύρια τσιγάρα

Κατάσχεση 7.099.200 τσιγάρων σε 35.496 κούτες των δέκα συσευασιών των 354.960 πακέτων χωρίς ταινία Ε.Φ.Κ. αντιστοιχώντας σε διαφυγόντες φόρους και δασμούς συνολικού ύψους 1.503.450,93€ και σύλληψη του 46χρονου δράστη σημειώθηκε για τρίτη φορά εμπλέκοντας παρόμοια ποσότητα τσιγάρων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τα λαθραία προϊόντα καπνού που προορίζονταν για πώληση και εξαγωγή σε χώρες της Ε.Ε. και το Ηνωμένο Βασίλειο κατασχέθηκαν μαζί με το ποσό των 600 €, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα τάμπλετ και το φορτηγό-ψυγείο των ιχθύων (τσιπούρες) όπου βρίσκονταν από το λιμεναρχείο και τις τελωνειακές αρχές έχοντας εντοπιστεί από μηχανή ανίχνευσης ακτίνων X. Ο οδηγός του φορτηγού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Είναι τρίτη φορά που συλλαμβάνεται απόπειρα λαθρεμπορίας παρόμοιας ποσότητας άνω των εφτά εκατομμυρίων τσιγάρων και από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Οι άλλες δύο υπήρξαν νωρίτερα μέσα στον ίδιο χρόνο στις αρχές του Μαρτίου και το 2021 όταν και στις δύο περιπτώσεις επέβαιναν κρυφά σε φορτηγά πάνω από επτά εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα έτοιμα για εξαγωγή για τις ίδιες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και χωρών στην Ε.Ε.Πηγή: lesxidrachmon.wordpress.com

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top