Κόσμος

Η εντύπωση που προκαλεί το κάπνισμα και η μόδα που το χαρακτηρίζει

Το κάπνισμα μπορεί να είναι ευχάριστο ή κοινωνικά ή μπορεί να είναι ανάπαυση από την εξάντληση έχοντας κάνει χειρωνακτική εργασία ή αντίδοτο σε ορισμένες παρόμοιες καταστάσεις που συνιστώνται για ευεργετική αναπνευστική άσκηση.

Το κάπνισμα κατά δεύτερον συνδέεται με ορισμένες αξίες που μπορούν να θεωρηθούν ως αρετές ή ιδιότητες που θα απέκλειαν μια υποβαθμισμένη διαφθορά. Αυτό που φαίνεται να προσεγγίζει την υποβάθμιση και διαφθορά έχει προγενέστερο φιλελεύθερη προσέγγιση και ελεύθερο ήθος.

Το ελεύθερο ήθος που μεταχειρίζεται και χρειάζεται η ζωή για να ευδοκιμήσει δεν είναι ούτε χειρότερο ούτε καλύτερο από τίποτα. Το ελεύθερο ήθος που προάγεται από το κάπνισμα ως χειρονομία έρχεται ως απάντηση στον πουριτανισμό και την προκατάληψη και την ενασχόληση με τη ίδια σταθερά ως γνώμη. Η προκατάληψη εμφανίζεται πιο συγκεκριμένα όταν κανείς είναι απασχολημένος με το ότι κάτι είναι λάθος και όχι σωστό. Το ελεύθερο ήθος χρησιμεύει για την αφύπνιση της ιστορίας στον παρόντα χρόνο και για τον διαχωρισμό της από το σήμερα και τις παρούσες ενέργειές μας. Οι απαγορεύσεις του καπνίσματος συμβάλλουν απεναντίας στην προκατάληψη και προωθούν την έλλειψη επίγνωσης και ενισχύουν την ίδια αδιαφορία για τη γνώση.

Πολλοί τύποι ανθρώπων βρίσκουν το κάπνισμα σχετικό με έναν ηθοποιό ή τραγουδιστή, επειδή η ταινία θα ερμηνεύσει την πραγματικότητα καλύτερα, πιο στενά και πειστικά όταν ο ηθοποιός καπνίζει στον ρόλο του παρά όχι. Εξαρτάται από το τι είδους χαρακτήρας είναι και τι κάνει συνήθως και όχι από το τι ακούμε απ’ έξω με ζηλωτές της δημόσιας υγείας και ναζί-αντικαπνιστές, αλλά τι απαιτεί η ιστορία της ταινίας πριν τελειώσει εξαιτίας τους και σκοτώσουν την ανθρώπινη εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα με την καταστροφή που επιφέρουν.

Πηγή: elepheriepilogi.wordpress.com

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top