Κόσμος

Οι εθελοντικές μας ενέργειες χαρακτηρισμένες επιδημίες από φορείς

Το κάπνισμα έχει χαρακτηριστεί κατ’ επανάληψη ως κοινωνική επιδημία. Τώρα υπάρχει μια άλλη επιδημία που την έχουν ονομάσει παχυσαρκία. Τι κοινό έχουν όμως αυτές οι δύο «επιδημίες»; Έχουν κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα τον εθελοντισμό του ατόμου. Ενώ ο όρος επιδημία αποτέλεσε το αντίδοτο για την υποβίβαση της ευθύνης που το χαρακτήριζε.

Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν οικειοθελώς να φάνε περισσότερο ή να καπνίσουν, τότε αυτό είναι μια επιδημία σύμφωνα με τους αξιωματούχους του ΠΟΥ και των κρατών στη δύση, λόγω του ίδιου αποτελέσματος της ικανοποίησης ή της συνέπειας που αντιτίθεται στην ικανοποίηση. Το κράτος και ο ΠΟΥ είναι αρκετά κακόβουλα ώστε να αντικρούουν τις επιθυμίες των ανθρώπων και να το ομολογούν δημόσια μπροστά τους. Επειδή κάποιοι τρώνε περισσότερο οικειοθελώς, η παχυσαρκία έγινε επιδημία. Επειδή όποιος καπνίζει, το πράττει οικειοθελώς, το κάπνισμα έγινε επιδημία. Και τα δύο αποφέρουν ικανοποίηση ενέχοντας επιλογή.

Αυτή είναι η ψυχολογία του κράτους και του Διεθνούς Οργανισμού που μιμείται στενά το κράτος που επιχειρεί να το αντικαταστήσει με την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ή την Ε.Ε. ή Ε.Κ. Γιατί Παγκόσμια Διακυβέρνηση; Διότι ομοίως θα λείπει η δημοκρατία για αυτούς και τις άπληστες επιδιώξεις τους. Διότι εάν η διακυβέρνηση υπάρχει επειδή τα Έθνη είναι Ηνωμένα, τότε δεν προκύπτει από την ύπαρξη αυτών που κυβερνώνται. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτούς να μην έχουν δημοκρατία και να αφεθούν ελεύθεροι να δράσουν σε αυτό που λέμε αυθαίρετα.

Μια άλλη μεγάλη ευκαιρία να μας στερήσετε την ελευθερία μας να χαρακτηριστεί το περισσότερο φαγητό ως επιδημία παρόμοια με το να θέλουμε να καπνίσουμε. Όρος που αποσκοπεί στην υποβάθμιση της ευθύνης του ατόμου ενώπιον του εθελοντισμού του σε σύγκριση με το κοινωνικό σύνολο του οποίου διεθνείς οργανισμοί όπως ο ΠΟΥ αποσκοπούν στην διακυβέρνηση αφ’υψηλού χωρίς δημοκρατία.

Πηγή:elepheriepilogi.wordpress.com

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top