ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Η Philip Morris αντιμετωπίζει ελλείψεις… χαρτιού για την παρασκευή τσιγάρων!

Η μόνη πολυεθνική καπνοβιομηχανία Philip Morris International που δηλώνει προετοιμασμένη να διακόψει την παραγωγή τσιγάρων προς όφελος της υγειονομικής ρύθμισης χρήσης ηλεκτρονικών υποκατάστατων πρoκύπτει ότι αντιμετωπίζει ελλείψεις… χαρτιού από πρώτων υλών παρά καπνού για την παραγωγή των τσιγάρων τα οποία διαθέτει στην Γερμανική αγορά!

Οι ελλείψεις χαρτιού που αντιμετωπίζει η Philip Morris οφείλονται από σημαντικό παράγοντα στην μη λειτουργία εργοστασίου χαρτιού στην Ουκρανία λόγω του Ουκρανικού πολέμου. Το εν λόγω εργοστάσιο της Αυστριακής χαρτοβιομηχανίας Mayr-Melnhof Karton AG με έδρα στην Βιέννη αποτελώντας την μεγαλύτερη πάροχο χαρτιού και χαρτονιού για τσιγάρα στην Ευρώπη διέκοψε την λειτουργία του κατά τον Ουκρανικό πόλεμο ωστόσο το γεγονός δεν αναφέρεται ως η μόνη αλλά ούτε και την κύρια αιτία έλλειψης χαρτονιού που αντιμετωπίζει η Philip Morris στην Γερμανική αγορά. Ως άλλος παράγοντας αναφέρεται η μειωμένη διάθεση χαρτονιού το οποίο παράσχει η ίδια η καπνοβιομηχανία στην χαρτοβιομηχανία για την αποκοπή των πακέτων τα οποία προμηθεύεται υπό μεταποίηση αλλά και έλλειψη χαρτοπολτού τον οποίο θα παρείχε η χαρτοβιομηχανία συμπεριλαμβάνοντας το Ουκρανικό εργοστάσιό της.

«Λόγω της τεταμένης κατάστασης στις αγορές πρώτων υλών παγκοσμίως, όπως η έλλειψη συσκευασίας από χαρτόνι, βραχυπρόθεσμα ενδέχεται να προκύψουν ελλείψεις – αλλά μόνο για μεμονωμένα μεγέθη συσκευασίας» δήλωσε εκπρόσωπος της Philip Morris αναφερόμενος επίσης και στα Marlboro Lights με 22 εσωτερικά τεμάχια. Η Philip Morris που παρέχει προσωρινά μειωμένο εύρος προϊόντων προς κατανάλωση στην Γερμανική αγορά εργάζεται για την αναδιοργάνωση του δικτύου παροχής των πρώτων υλών.

Πηγή: elepheriepilogi.wordpress.com

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top