Απόφαση-σταθμός για τη Philip Morris - Σταματά την πώληση τσιγάρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Απόφαση-σταθμός για τη Philip Morris - Σταματά την πώληση τσιγάρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 16:34
Της Λέττας Καλαμαρά 
 
Τέλος από φέτος στο τσιγάρο βάζει η Philip Morris International στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρχικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today, ο παγκόσμιος κολοσσός της καπνοβιομηχανίας προχώρησε σε απόφαση σταθμό να ξεκινήσει την εκστρατεία κατάργησης των τσιγάρων, όπως τα παρήγαγε επί δεκαετίες.  

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προχώρησε στη δημοσιοποίηση μανιφέστου, σύμφωνα με το οποίο σταματάει να πουλάει τσιγάρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήδη απέσυρε τις ολοσέλιδες καταχωρήσεις της από τον αγγλικό Τύπο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Philip Morris Ιnternational, "κάθε χρόνο πολλοί καπνιστές εγκαταλείπουν το τσιγάρο, τώρα ήρθε η σειρά μας".          

Σύμφωνα με την εταιρεία στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς καπνό και να σταματήσει την πώληση συμβατικών τσιγάρων. Τη θέση τους θα πάρουν νέες μορφές ηλεκτρονικών τσιγάρων και προϊόντων θερμαινόμενου καπνού, που ήδη παράγονται στα εργοστάσια ανά τον κόσμο της πολυεθνικής εταιρείας. 
 
Όπως τονίζει η Philip Morris International, ποτέ στην ιστορία καμία άλλη καπνοβιομηχανία στον κόσμο δεν προέβη σε μια τέτοια τολμηρή απόφαση.
 
 
 
https://thedayaftergr.blogspot.gr
Read 1292 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…