Νέα κασετίνα George Karelias and Sons Bright Virginia

Νέα κασετίνα George Karelias and Sons Bright Virginia

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 21:23

Η υπέρ-πολυτελής σειρά George Karelias and Sons μεγαλώνει, λανσάροντας την νέα κασετίνα George Karelias and Sons Bright Virginia, με λιανική τιμή 4,30€.

Το νέο σήμα George Karelias and Sons Bright Virginia διακρίνεται για την απαλή του γεύση, διατηρώντας το εξαιρετικής ποιότητας χαρμάνι Virginia blend και την εξαίσια ανάγλυφη κασετίνα που χαρακτηρίζουν την οικογένεια George Karelias and Sons.

Οι καπνιστές έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κόσμο της νέας κασετίνας GeorgeKarelias and Sons Bright Virginia, στο www.superiorquality .gr και ταυτόχρονα να λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό.

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στην μαγευτική Σκωτία, ενώ τριάντα (30) ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα vintage Bluetooth ηχείο Marshall Acton.

Αξίζει να σημειώσουμε όμως, ότι απολαμβάνοντας την νέα κασετίνα George Karelias and SonsBright Virginia, όλοι κερδίζουν!

Συγκεντρώνοντας κάποιος, τρεις (3) μοναδικούς κωδικούς που θα βρει στο ένθετο της νέας κασετίνας George Karelias and Sons Bright Virginia, κερδίζει αυτόματα μία συλλεκτική τσάντα ταξιδίου.

 

Εντυπωσιακή παρουσίαση του νέου σήματος George Karelias and Sons Bright Virginia

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ παρουσίασε τη νέα της δημιουργία George Karelias and Sons BrightVirginia.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των καπνικών είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της νέας κασετίνας George Kareliasand Sons Bright Virginia, και να ενημερωθούν για τη διεθνή επιτυχημένη πορεία της εταιρείας ΚΑΡΕΛΙΑ.

Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε cocktail party, στο περίπτερο της εταιρείας ΚΑΡΕΛΙΑ, στην έκθεση «Περίπτερο 2018». Εκεί, οι καλεσμένοι της εκδήλωσης, καθώς και πλήθος επισκεπτών της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την απαλή ισορροπημένη γεύση της νέας κασετίνας George Karelias and Son Bright Virginia και να ενημερωθούν για το μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνεται στο πλαίσιο υποστήριξης του νέου σήματος.

Πηγή: https://thesstoday.gr

Read 3179 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…