Τον Ιανουάριο το νέο IQOS στην Ελλάδα

Τον Ιανουάριο το νέο IQOS στην Ελλάδα

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 14:11

Τον Ιανουάριο το νέο IQOS στην Ελλάδα

 Ανοδικά κινούνται οι πωλήσεις του καπνικού προϊόντος μειωμένου κινδύνου IQOS της Παπαστράτος (θυγατρικής της Philip Morris International).

Όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης, με αφορμή την έκδοση της πρώτης έκθεσης κοινωνικό-οικονομικού αποτυπώματος, το μερίδιο αγοράς του IQOS στην Ελλάδα είναι λίγο πάνω από 5%, με τους καπνιστές που έχουν εγκαταλείψει το παραδοσιακό τσιγάρο και έχουν στραφεί αποκλειστικά στο IQOS να φτάνουν τους 150.000. Σημειώνεται ότι το IQOS, το οποίο κυκλοφορεί σε 42 χώρες, στην Ιαπωνία έχει καταφέρει να αγγίξει σε μερίδιο αγοράς το 10%, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική του προϊόντος.

Παράλληλα, τον Ιανουάριο αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου IQOS, το οποίο ήδη κυκλοφορεί σε χώρες της Γηραιάς Ηπείρου και εκτιμάται ότι θα ενθαρρύνει ακόμα περισσότερους καπνιστές να στραφούν σε αυτό.

Πηγή:www.minimarketmag

 

 

 

Read 1445 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…