Στρατηγική συνεργασία Villiger και Καρέλια

Στρατηγική συνεργασία Villiger και Καρέλια

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 12:36

Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής και διανομής καπνικών προϊόντων, ανακοίνωσε σήμερα στρατηγική συνεργασία με τη Villiger Sohne AG, κορυφαίο κατασκευαστή πούρων πολυτελείας από την Ελβετία.

Έτσι, από 1ης Ιανουαρίου 2019, η Καρέλια ΑΕ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής μια ευρείας γκάμας προϊόντων της Villiger στην Ελλάδα. Η νέα αυτή συμφωνία ενισχύει περαιτέρω τη στενή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, η οποία ξεκίνησε όταν η Villiger επελέγη ως ο αντιπρόσωπος της Καρέλια στη γαλλική αγορά.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Λαμπίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Villiger  είναι μια εταιρία διάσημη για τα εξαιρετικής ποιότητας πούρα που φέρουν το όνομά της. Με ιστορία που ξεκινά το 1888, όπως και η δική μας, η Villiger μαζί με την Καρέλια αποτελούν σήμερα δύο από τις μεγαλύτερες σε παράδοση και αφοσίωση καπνοβιομηχανίες. Μέσα στα χρόνια, μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, φροντίζοντας ανέκαθεν για την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας. Με τη συνεργασία αυτή θα γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο στη συνεργασία μας».

Από την πλευρά του, ο Gert Kamphuis, Senior Vice President Εξαγωγών της Villiger Sohne AG, τόνισε τα εξής: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τη νέα συνεργασία μας με την Καρέλια ΑΕ, μια από τις πιο γνωστές καπνοβιομηχανίες του κόσμου, που χαίρει της εκτίμησης και ττου σεβασμού της αγοράς. Η Καρέλια ΑΕ, είναι μια εταιρία που κατέχει ηγετική θέση, χάρη στις εξαιρετικές οικονομικές της επιδόσεις κατά την τελευταία δεκαετία, τη διακεκριμένη γκάμα των προϊόντων της, καθώς και την ικανότητά της να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται διαρκώς-τόσο στην Ελλάδα όσο και σε περισσότερες από 65 διεθνείς αγορές. Έχοντας πλέον τη βοήθεια που μας προσφέρουν το ισχυρό και αποτελεσματικότατο δίκτυο διανομής της Καρέλια ΑΕ, καθώς και η εξαίρετη φήμη της στην Ελλάδα, προσβλέπουμε στα οφέλη που θα αποκομίσουμε από τη συνεργασία αυτή, ώστε να μπορέσουμε να διαδώσουμε την εμπειρία της Villiger σε ένα μεγαλύτερο κοινό».

Πηγή:www.gargalianoionline

Read 2406 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…