Προτεραιότητα η ελληνική αγορά για την British American Tobacco

Προτεραιότητα η ελληνική αγορά για την British American Tobacco

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 13:17

Πιστή στη δέσμευσή της για επενδύσεις στην Ελλάδα, η British American Tobacco θα δημιουργήσει 250 θέσεις εργασίας έως το τέλος του 2019 και θα αναπτύξει σχέσεις τα επόμενα δύο χρόνια, με Έλληνες λιανεμπόρους, προμηθευτές και εργαζόμενους, επεκτείνοντας παράλληλα το Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο στον Πειραιά. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει μια στρατηγική αγορά για τη British American Tobacco, τον όμιλο προϊόντων καπνού, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώςστον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG).

Η στρατηγική σημασία της Ελλάδας ενισχύεται από την απόφαση της British American Tobacco να φέρει το 2018 στην ελληνική αγορά τα Προϊόντα Επόμενης Γενιάς του ομίλου, ένα καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, το οποίο περιλαμβάνει το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo, και το ηλεκτρονικό τσιγάρο Vype. Η κίνηση αυτή, καθιστά την Ελλάδα μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως που διαθέτει ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων Επόμενης Γενιάς του ομίλου.

 Η εξέλιξη στον τομέα της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές αλλαγές και την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για τη δημόσια υγεία δίνουν την ευκαιρία να γίνει ένα σημαντικό άλμα μπροστά, προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή την παροχή στους καταναλωτές προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο. Η κατηγορία αυτή αναπτύσσεται ραγδαία παγκοσμίως, χάρη στην τεχνολογική πρόοδο και καινοτομία, και η Ελλάδα ακολουθεί ανάλογη πορεία.

 

Πηγή:www.minimarketmag

Read 536 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…