Νέο προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου glo series 2 mini

Νέο προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου glo series 2 mini

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Τρίτη, 21 Μάιος 2019 09:30

Νέο προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου glo series 2 mini. 

Οι επενδύσεις στην Ελλάδα για τα Προϊόντα Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype, αποτελούν μια στρατηγική απόφαση του Ομίλου BAT και εκτιμάται ότι έχουν ενισχύσει την κίνηση στο Διαμετακομιστικό Κέντρο του Πειραιά κατά περίπου 30% σε σχέση με πέρυσι, ενώ έχουν δημιουργήσει μέσα σε λίγους μόλις μήνες, περίπου 100 νέες θέσεις εργασίας.

Ήδη, λίγους μήνες μετά από τον αρχικό αντίκτυπο της απόφασης αυτής, η British American Tobacco αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην κατηγορία των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου στην Ελλάδα, με το καινοτόμο glo series 2 mini, μια compact συσκευή, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, που συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω των καταστημάτων και του e-shop της NOBACCO, ενώ οι ράβδοι καπνού που χρησιμοποιούνται στη συσκευή είναι διαθέσιμες και σε άλλα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πηγή: minimarketmag.gr

Read 621 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…