Ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Omnicom με Βρετανική καπνοβιομηχανία της Imperial Tobacco

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Omnicom με Βρετανική καπνοβιομηχανία της Imperial Tobacco

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2019 09:13

Μετά λεπτομερή εξέταση με την ανάλυση ανάληψης της Oystercatchers συντάκτη εταιρείας αξιολογήσεων και εκτιμήσεων προγραμμάτων η Imperial Tobacco ενέκρινε την ανανέωση του υπάρχοντος διαφημιστικού της συμβολαίου με τον διαφημιστικό όμιλο Omnicom και την θυγατρική του πλέον BBDO έχοντας αμφότερες την έδρα τους στην Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Η Βρετανική τέταρτη πολυεθνική καπνοβιομηχανία διαθέτει εμπορικά σήματα μεταξύ των οποίων τα Davidoff και τα John Player Special ελλείψει δυναμικό προώθησης ως το ελάχιστο από τα 15 κράτη στα οποία οι έντυπες συσκευασίες από τις αυτοσχέδιες επίσης έχουν απαγορευτεί περαιτέρω από τις συσχετισμένες διαφημιστικές προβολές τους.

Το ανανεωμένο συμβόλαιο της πολυεθνικής δεν συμπεριλαμβάνει τα ηλεκτρονικά προϊόντα και τις συσκευές Blu την ευθύνη των οποίων έχει η Fontem Ventures από θυγατρική μητρικής της Imperial Tobacco της Imperial Brands.

Ανάδοχος σχετικών έργων της προώθησης κατέστησε η Proximity του Λονδίνου από το διοικητήριο λειτουργώντας το στην Γερμανία και το Ντύσσελντορφ από όπου προγραμματίζονται όλες οι διαφημιστικές εκστρατείες και προωθητικές δραστηριότητες παντός του άλλου προϊόντος.

Κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 300 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας το μεσοδιάστημα αναμεταξύ του 2018 με 2017 φτάνοντας τα 30,5 δισεκατομμύρια λίρες από των 30,2 δισεκατομμυρίων από όσα υπήρξαν.

 

Πηγή: elepheriepilogi.wordpress.com

Read 2474 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…