Έπιασαν λαθρέμπορο καπνού στην Ημαθία

Έπιασαν λαθρέμπορο καπνού στην Ημαθία

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 09:11

Ο 60χρονος ύποπτος είδε ξαφνικά τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα στο σπίτι και την αποθήκη του και να βγάζουν από μέσα διάφορες συσκευασίες με τριάμισι κιλά λαθραίου καπνού

Τα ίχνη που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας από την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίου καπνού, τους οδήγησαν σε ένα χωριό της Ημαθίας και στο σπίτι ενός 60χρονου ο οποίος τις διοχέτευε καθημερινά στην παράνομη αγορά της ευρύτερης περιοχής.

Ο 60χρονος ύποπτος αιφνιδιάστηκε όταν είδε ξαφνικά τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα στο σπίτι και την αποθήκη που χρησιμοποιούσε και να βγάζουν από μέσα διάφορες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά τριάμισι κιλά αδασμολόγητου καπνού, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο λαθραίος καπνός εστάλη στο Τελωνείο Βέροιας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων υπέρ του δημοσίου, ενώ ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

 

http://www.protothema.gr

Read 2618 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…