Έστελναν ασυνόδευτα με ΚΤΕΛ 61 κιλά λαθραίου καπνού!

Έστελναν ασυνόδευτα με ΚΤΕΛ 61 κιλά λαθραίου καπνού!

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 16:45

Η απόπειρα μεταφοράς είχε γίνει στις 28 Μαρτίου και εξιχνιάστηκε τώρα, μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου

Ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων κρυβόταν πίσω από την προσπάθεια αποστολής από το Αγρίνιο στο Βόλο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, τριών ασυνόδευτων χαρτόκουτων τα οποία περιείχαν 61 κιλά λαθραίου καπνού! Η απόπειρα μεταφοράς είχε γίνει στις 28 Μαρτίου και εξιχνιάστηκε τώρα, μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ένας 34χρονος και μια 27χρονη είχαν μεταφέρει τις κούτες στις αποθήκες του ΚΤΕΛ Αγρινίου, όπου τις εντόπισαν οι αστυνομικοί πριν ξεκινήσει το λεωφορείο για το Βόλο.

Τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών ταυτοποιήθηκαν, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

 

http://www.protothema.gr

Read 2763 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…