Παρέλαβε χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων από τα Σκόπια

Παρέλαβε χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων από τα Σκόπια

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 09:10

Αμέσως μετά την παράδοση έπεσε στα χέρια των αστυνομικών

Μόλις παρέλαβε το μεγάλο φορτίο με τα τσιγάρα που πέρασαν λαθραία από τα σύνορα με τα Σκόπια, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας 57χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην κοινότητα Αχλάδα της Φλώρινας και αποκάλυψε την ταυτότητα ενός από τους προμηθευτές του.

Οι άνδρες της τμήματος Αριδαίας ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 57χρονος για να του κάνουν έλεγχο και βρήκαν στο εσωτερικό του 2.480 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών που δεν έφεραν την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Έτσι, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Ο μεταφορέας παρελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας, στους οποίους αποκάλυψε ότι προμηθεύτηκε τα λαθραία τσιγάρα από έναν 33χρονο υπήκοο F.Y.R.O.M. και έναν ακόμη άγνωστό του άνδρα. Και οι δυο αναζητούνται να συλληφθούν, ενώ ο 57χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε άδεια, τέσσερις γεμιστήρες και 33 φυσίγγια.

 

http://www.protothema.gr

Read 3511 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…