Έστελνε με ΚΤΕΛ στην Αθήνα 118 κιλά λαθραίου καπνού!

Έστελνε με ΚΤΕΛ στην Αθήνα 118 κιλά λαθραίου καπνού!

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Σάββατο, 09 Ιούλιος 2016 13:18

Συνελήφθη μια 48χρονη την ώρα που πήγε με το αυτοκίνητό της στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας τρεις χάρτινες κούτες για να μεταφερθούν ασυνόδευτες στην Αθήνα

Γερό χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, που εξακρίβωσαν ότι μια 48χρονη γυναίκα έστελνε στην Αθήνα μεγάλες ποσότητες με λεωφορεία του ΚΤΕΛ και την τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω.

Η δράστιδα δεν αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν από ώρα διακριτικά και πήγε με το αυτοκίνητό της στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας τρεις χάρτινες κούτες για να μεταφερθούν ασυνόδευτες στην Αθήνα. Μόλις τις παρέδωσε, την συνέλαβαν και βρήκαν μέσα 120 συσκευασίες με συνολικά 60 κιλά κομμένου λαθραίου καπνού!

Και δεν ήταν τα μόνα που σκόπευε να διακινήσει, καθώς κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της σε χωριό του Αγρινίου, βρέθηκαν άλλες 96 συσκευασίες με 58 κιλά καπνού. Τα συνολικά 118 κιλά λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο της περιοχής, ενώ η 48χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

http://www.protothema.gr

Read 3332 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…