Θρίλερ με νέο «τσιγαράδικο» στην Κρήτη

Θρίλερ με νέο «τσιγαράδικο» στην Κρήτη

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 16:25

Τα λαθραία τσιγάρα επρόκειτο να παραλάβουν τέσσερις νταλίκες - Στο λιμάνι της Παλαιόχωρας, πολύ κοντά στα Σφακιά, βρίσκεται και το πλοίο της ΣΕΚΑΠ

Τέσσερα ήταν τα φορτηγά που περίμεναν σε περιοχή των Σφακίων για να παραλάβουν το φορτίο με τα λαθραία τσιγάρα από το πλοίο που εντόπισαν οι άνδρες του Λιμενικού το πρωί της Παρασκευής.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Flashnews.gr φαίνεται το απομονωμένο σημείο στο οποίο είχαν σταθμεύσει τα φορτηγά περιμένοντας το παράνομο φορτίο.Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο ταξίδευε υπό σημαία Τανζανίας και εντοπίστηκε στον όρμο των Σφακίων.

Το πλοίο, το οποίο είχε έξι Ουκρανούς για πλήρωμα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη.

Εντοπίστηκε πλοίο με λαθραία τσιγάρα ανοιχτά του Ηρακλείου

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό από τον εντοπισμό φορτηγού πλοίου γεμάτου με τσιγάρα ανοιχτά του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτηγό πλοίο, με σημαία Τανζανίας, εντοπίστηκε έπειτα από ευρεία επιχείρηση του λιμενικού σώματος στον όρμο των Σφακίων. 

Στο πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 6 Ουκρανοί ως πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη και κατά πληροφορίες είχε τεθεί υπό παρακολούθηση εδώ και ημέρες ημέρες από το λιμενικό.

Στον όρμο των Σφακίων ήταν έτοιμα, μάλιστα, φορτηγά να παραλάβουν το φορτίο με τους οδηγούς να φέρονται να έχουν διαφύγει.

Το πλοίο οδηγείται συνοδεία σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου που αναμένεται να καταπλεύσει περίπου στις 8 το βράδυ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος. 
 

http://www.protothema.gr

Read 4488 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…