Χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ. κατά της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ. κατά της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 10:36

Συνελήφθησαν πέντε (5) υπήκοοι Πακιστάν για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Κατασχέθηκαν συνολικά -10.963- πακέτα τσιγάρα και -1.170- συσκευασίες καπνού

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, πέντε (5) υπήκοοι Πακιστάν για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Συγκεκριμένα:

1. Την 28-10-2017, συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, 23χρονος, διότι στην κατοχή του καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -9.020- πακέτα τσιγάρα και -693- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου.

2. Την 30-10-2017, συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 38χρονος, διότι σε κατάστημα που κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -299- πακέτα τσιγάρα και -25- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων-Νέου Φαλήρου.

3. Την 5-11-2017, συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 28χρονος διότι κατελήφθη να αποθηκεύει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο -200- πακέτα τσιγάρα και -25- συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων-Νέου Φαλήρου.

4. Την 5-11-2017, συνελήφθησαν στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 21 και 26 ετών, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν -1.255- πακέτα τσιγάρα και -411- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

 

http://taxcoach.gr

Read 2635 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…