Νέα “Σκούπα” Της ΕΛ.ΑΣ. Στην Αριστοτέλους Για Λαθραία Τσιγάρα

Νέα “Σκούπα” Της ΕΛ.ΑΣ. Στην Αριστοτέλους Για Λαθραία Τσιγάρα

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 09:55

Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν καθημερινά συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ», κατά την οποία συνελήφθησαν συνολικά (9) αλλοδαποί ηλικίας από 17 έως 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Οι συλληφθέντες κατείχαν από κοινού και είχαν αποκρύψει επιμελώς σε κάδο απορριμμάτων, συνολικά (234) πακέτα τσιγάρα και (17) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μία σακούλα που περιείχε (500) λαθραία πακέτα τσιγάρα και (17) συσκευασίες καπνού, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

http://thesstoday.gr

Read 1649 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…