Θεσσαλονίκη: Ποιες 5 μάρκες ήταν τα 25 εκατ. λαθραία τσιγάρα (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Ποιες 5 μάρκες ήταν τα 25 εκατ. λαθραία τσιγάρα (ΦΩΤΟ)

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 09:39

Τις πέντε μάρκες των εκατομμυρίων λαθραίων τσιγάρων που σταμάτησαν στον ΟΛΘ αποκαλύπτουν οι υπάλληλοι του Τελωνείου της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν «Στις 19.4.2018 οι υπάλληλοι του Α΄ Τελωνείου Θεσ/νίκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν για την καταστολή του λαθρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, τσιγάρων, παραποιημένων προϊόντων και ρευστών διαθεσίμων, ανακάλυψαν και κατάσχεσαν ως αντικείμενα λαθρεμπορίας 2 εμπορευματοκιβώτια τα οποία περιείχαν 25.255.800 τεμάχια τσιγάρα μάρκας «A&B SILVER SUPER SLIMS», «DE SANTIS WHITE SLIMS», «GOLD MOUNT SUPER SLIMS», «ROYAL BLUE» και «BON SLIMS CLASSICS» επί των οποίων οι αναλογούντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό των 4.941.474,31 €.

Η Ομοσπονδία μας συγχαίρει τους υπαλλήλους του Α΄ Τελωνείου Θεσ/νίκης για την επιτυχία τους και καλεί όλους τους συναδέλφους να εντείνουν τις προσπάθειές τους, για τη διασφάλιση των εθνικών και κοινοτικών δημοσιονομικών συμφερόντων, της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των πολιτών».

 

http://www.typosthes.gr

Read 986 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…