Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνας

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνας

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 09:29

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνας. 

Νέο κρούσμα εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων ήρθε στο φως από τις αστυνομικές αρχές, μετά από επιχείρηση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα αυτή δράση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Θεάτρου, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Άμεσης Δράσης Αττικής, εντοπίστηκε χώρος όπου αποθηκεύονταν και διακινούνταν λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίου 2.832 πακέτα τσιγάρα και 1.045 συσκευασίες καπνικών προϊόντων, ενώ συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται από τους βασικούς συντελεστές των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Σε βάρος των οκτώ αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: minimarketmag.gr

Read 3222 times
Login to post comments

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…