Καιρός να πούμε το δικό μας «ΟΧΙ»

ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Κυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 13:04
Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από την επιβολή μείωσης της προμήθειας μας στην πώληση του Τύπου με προφάσεις , τόσο  από το  μοναδικό πρακτορείο διανομής, όσο και από τους εφημεριδοπώλες.
Πέρασε σχεδόν ένας μήνας και η Ομοσπονδία Περιπτερούχων που ενώ «έσχιζε τα ιμάτιά της» δεν θα τους περάσει και πολλές άλλες βαρύγδουπες κουβέντες περί μαχητικότητας κλπ, δεν έπραξε τίποτα προς το συμφέρον του κλάδου.
Αντιθέτως, η Ομοσπονδία Περιπτερούχων, φέρθηκε να υποστηρίζει την ενέργεια των εφημεριδοπωλών και του πρακτορείου, κατά την συζήτηση της προσωρινής διαταγής, όπως αναφέρθηκα σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «Τελικά ποιος ο ρόλος της Ομοσπονδίαςhttp://peripterades.blogspot.com/2018/10/blog-post_11.html χωρίς μέχρι και σήμερα να έχει ξεκαθαρίσει τον ύποπτο ρόλο της!!!
Τόσο η Ομοσπονδία Περιπτερούχων όσο και τα Σωματεία που συμμετέχουν σε αυτή, είναι υπόλογα και συνυπεύθυνα τόσο για την μείωση της προμήθειάς μας από την πώληση Τύπου, όσο και για την φερόμενη υπεράσπιση και μαρτυρία υπέρ των εφημεριδοπωλών.
Προς τιμή του, το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδ. Αττικής,είναι το μόνο θεσμικό όργανο, που πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τον κλάδο σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα του Τύπου. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 31/10/2018 ημέρα Τετάρτη στις 17:00 μμ στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας στον 1ο όροφο.
Προς τιμή του Προέδρου του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδ. Αττικής, είναι ο μόνος που μου συμπαραστάθηκε όταν στο περίπτερό μου είμαι για 24η ημέρα χωρίς Τύπο!!!
Κατόπιν αυτών, ερωτώ: το εν’ λόγο θέμα είναι προσωπικό ή καθαρά κλαδικό;
Ποια η στάση του καθενός μας ξεχωριστά;
Επειδή ο υπολογισμός της προμήθειάς μας στην αποφορολογημένη αξία του Τύπου, θα είναι η κερκόπορτα που θα ακολουθήσουν και άλλα προϊόντα, οφείλουμε όλοι μας να πάρουμε θέση.
Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παραβρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και όλοι μαζί να συναποφασίσουμε την παραπέρα αντίδρασή μας.
Δεν χωράνε δικαιολογίες. Από τη στάση και τη συμμετοχή του καθενός μας, θα κριθεί και το επαγγελματικό μας αύριο!!!
Είναι καιρός καθώς και επίκαιρο, να πούμε και εμείς το δικό μας «OXI» στις τιμολογιακές επιθέσεις που δεχόμαστε ως κλάδος.
Ας αποφασίσουμε εμείς για εμάς και όχι άλλοι για εμάς χωρίς εμάς!!!
     Γι’ αυτό ραντεβού όλοι στις 31/10/2018 στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του κλάδου.
 
Read 187 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Μυρτώ Δημητριάδη
- Οκτ 18, 2018
Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού προέβησαν, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού ...
Post by Διαχειριστής
- Νοε 16, 2018
Νέα διάκριση για την εταιρεία Παπαστράτος.  Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Παπαστράτος ...
Post by Διαχειριστής
- Οκτ 26, 2018
Τους φόβους τους ότι θα επιστρέψουν στο τσιγάρο, αν ισχύουν οι πληροφορίες για τα νέα δεδομένα που φέρνει στη ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…