Νέο Johnnie Walker από σπάνια αποθέματα

Νέο Johnnie Walker από σπάνια αποθέματα

ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 12:17

Νέο Johnnie Walker από σπάνια αποθέματα. 

Ο γνωστός Οίκος Johnnie Walker ανακοίνωσε ένα νέο περιορισμένης έκδοσης blend, αυτό του Johnnie Walker blue label ghost and rare Port Ellen. Πρόκειται για το δεύτερο Βlended Whisky που προέρχεται από τα σπάνια αποθέματα του Johnnie Walker Blue Label και συγκεκριμένα από αναντικατάστατα ουίσκι από αποστακτήρια «φαντάσματα».

Στην καρδιά αυτού του limited edition αποστάγματος συναντά ο καταναλωτής το single malt Port Ellen, από το αποστακτήριο «φάντασμα» του Islay, το όποιο σταμάτησε να λειτουργεί το 1983 – γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο περιζήτητα single malts σε όλο τον κόσμο.

Το αποστακτήριο «φάντασμα» του Port Ellen βρίσκεται στην άκρη του κόλπου Kilnaughton, υπό τη σκιά του φάρου Carraig Fhada και την αιθέρια λάμψη του Βόρειου Σέλας.

Έχοντας ως στόχο να αποδώσουν αυτή τη μοναδικότητα, ο Jim Beveridge και η ομάδα του, επέλεξαν ακόμα επτά από τα πιο σπάνια whisky, ηλικίας ωρίμανσης 20 ετών και άνω, ανάμεσα από τα αποθέματα του Johnnie Walker Blue Label και τα επεξεργάστηκαν με τρόπο περίτεχνο, ώστε να εξισορροπήσουν τον χαρακτήρα του Port Ellen.

Το νέο Johnnie Walker θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, στις 17 Δεκεμβρίου 2018 σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 310,00 € (700 ml με 43,8 % αλκοόλ κατ’ όγκο).

Πηγή: .minimarketmag.gr

Read 357 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Διαχειριστής
- Ιαν 03, 2019
Ανένδοτο αγώνα κατά του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, σε μια ...
Post by Διαχειριστής
- Φεβ 06, 2019
Είτε καπνίζει κάποιος, είτε όχι, είτε είναι μικρός σε ηλικία είτε μεγαλύτερος είναι μάλλον απίθανο να μην έχει πιάσει ...
Post by Διαχειριστής
- Δεκ 12, 2018
Προσφυγή στο ΣτΕ κατά των δύο ερμηνευτικών εγκυκλίων επί της νέας νομοθεσίας, με την οποία ουσιαστικά οι επιχειρήσεις ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…