Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης

Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης

ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 12:20

Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης. 

Σημαντικές αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Καρύδης Α.Ε., το οποίο και λειτουργεί πλέον υπό νέα σύσταση και με νέο Διευθυντή Πωλήσεων τον κ. Θεόδωρο Κουτσοθανάση, ο οποίος και προέρχεται από το χώρο των καπνικών, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ Α.Ε.

Οι αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας:

  • O κ. Αντώνης Αντωνίου αναλαμβάνει υπεύθυνος πωλήσεων για τις περιοχές Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια, Άνω Κορυδαλλός, Πειραιάς, με αρμοδιότητες τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στους τομείς καπνικά-τρόφιμα-ποτά.

  • Ο κ. Σταύρος Μπούτσης  αναλαμβάνει υπεύθυνος πωλήσεων για τις περιοχές Μάνδρα, Μαγούλα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Νέα Περάμος, Μέγαρα, Βίλλια, Πόρτο Γερμενό, Αλεποχώρι, Ψάθα, Κινέτα, Σχοίνος με αρμοδιότητες τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στους τομείς καπνικά-τρόφιμα-ποτά.

  • Η κα Τάνια Πέππα αναλαμβάνει υπεύθυνη πωλήσεων για τις περιοχές της Αττικής, με αρμοδιότητα τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στον τομέα των πούρων και των συναφών ειδών.

Με τις νέες αυτές αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας, η Καρύδης Α.Ε. έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας της, τη δυνατότητα νέων επενδύσεων και την ικανοποίηση προμηθευτών και πελατών που επιθυμούν να συνεργαστούν με την επιχείρηση.

Μάθετε περισσότερα στο τηλ.: 210-5616788

Πηγή: .minimarketmag.gr

Read 1165 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Διαχειριστής
- Σεπ 23, 2019
Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνας.  Νέο κρούσμα εμπορίας και διακίνησης  ...
Post by Διαχειριστής
- Οκτ 02, 2019
 Ένα πακέτο τσιγάρα κοστίζει, κατά μέσον όρο, περίπου 4 ευρώ. Πώς κατανέμεται όμως, αυτό το ποσό; Πόσα χρήματα ...
Post by Διαχειριστής
- Οκτ 10, 2019
Είναι πασιφανές απίστευτο κι όμως συνιστά πλέον πραγματικότητα την επαναστατική διατύπωση ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…