Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης

Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης

ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 12:20

Νέο τμήμα πωλήσεων στην Καρύδης. 

Σημαντικές αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Καρύδης Α.Ε., το οποίο και λειτουργεί πλέον υπό νέα σύσταση και με νέο Διευθυντή Πωλήσεων τον κ. Θεόδωρο Κουτσοθανάση, ο οποίος και προέρχεται από το χώρο των καπνικών, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ Α.Ε.

Οι αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας:

  • O κ. Αντώνης Αντωνίου αναλαμβάνει υπεύθυνος πωλήσεων για τις περιοχές Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια, Άνω Κορυδαλλός, Πειραιάς, με αρμοδιότητες τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στους τομείς καπνικά-τρόφιμα-ποτά.

  • Ο κ. Σταύρος Μπούτσης  αναλαμβάνει υπεύθυνος πωλήσεων για τις περιοχές Μάνδρα, Μαγούλα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Νέα Περάμος, Μέγαρα, Βίλλια, Πόρτο Γερμενό, Αλεποχώρι, Ψάθα, Κινέτα, Σχοίνος με αρμοδιότητες τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στους τομείς καπνικά-τρόφιμα-ποτά.

  • Η κα Τάνια Πέππα αναλαμβάνει υπεύθυνη πωλήσεων για τις περιοχές της Αττικής, με αρμοδιότητα τις πωλήσεις και την ανάπτυξή τους στον τομέα των πούρων και των συναφών ειδών.

Με τις νέες αυτές αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας, η Καρύδης Α.Ε. έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας της, τη δυνατότητα νέων επενδύσεων και την ικανοποίηση προμηθευτών και πελατών που επιθυμούν να συνεργαστούν με την επιχείρηση.

Μάθετε περισσότερα στο τηλ.: 210-5616788

Πηγή: .minimarketmag.gr

Read 621 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Διαχειριστής
- Μαρ 07, 2019
Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών ηλικίας 20 και 23 ετών, αντίστοιχα και ενός ημεδαπού ...
Post by Διαχειριστής
- Μαϊ 17, 2019
Βράβευσαν την ΒΑΤ οι ιδιοκτήτες περιπτέρου.  Βράβευση για την προσφορά στον κλάδο του περιπτέρου έλαβε η  ...
Post by Διαχειριστής
- Απρ 17, 2019
Με Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας νομιμοποιήθηκε η κυκλοφορία των μη νικοτινούχων υγρών αναπλήρωσης για το ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…