Το «απαλό» κάπνισμα έρχεται από το Prince

Το «απαλό» κάπνισμα έρχεται από το Prince

TOBACCO OPINION Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 14:16

 Δελτίο Τύπου

16 Σεπτεμβρίου 2016

Το «απαλό» κάπνισμα έρχεται από το Prince
Διπλό φίλτρο ενεργού άνθρακα και tube από το Prince Double Filter, το νέο λανσάρισμα της British American Tobacco Hellas στην ελληνική αγορά

Η British American Tobacco Hellas για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί προσφέροντας υψηλού επιπέδου προτάσεις στους ενήλικους καταναλωτές με το νέο Prince Double Filter.

Το Prince Double Filter αποτελείται από ένα διπλό φίλτρο ενεργού άνθρακα και tube τα οποία προσδίδουν μια πραγματικά απαλή γεύση. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα συγκρατεί τα πιο σκληρά στοιχεία του καπνού ενισχύοντας την ελαφριά αίσθηση που αφήνει στο λαιμό. H προσθήκη του tube αναμειγνύει τον καπνό με τον αέρα χαρίζοντας απαλή καπνιστική εμπειρία.

Το νέο Prince Double Filter προσφέρεται σε 3 περιεκτικότητες των 8mg, 6mg και 4mg στην τιμή των 3,70€.


Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η  γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει τα τσιγάρα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent, καθώς και τα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven, Lucky Strike και Pall Mall. 

Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 57.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

http://www.bathellas.gr/

Read 28543 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Διαχειριστής
- Μαρ 07, 2019
Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών ηλικίας 20 και 23 ετών, αντίστοιχα και ενός ημεδαπού ...
Post by Διαχειριστής
- Μαϊ 17, 2019
Βράβευσαν την ΒΑΤ οι ιδιοκτήτες περιπτέρου.  Βράβευση για την προσφορά στον κλάδο του περιπτέρου έλαβε η  ...
Post by Διαχειριστής
- Απρ 17, 2019
Με Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας νομιμοποιήθηκε η κυκλοφορία των μη νικοτινούχων υγρών αναπλήρωσης για το ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…